...no okei, menee kyllä viikotkin, mutta silti vapaa-ajan ja työn suhde on jotenkin pielessä. Voisi ottaa enempi vapaa-aikaa. Etenkin nyt, kun joutuu istumaa sen vähäsenki valosan ajan sisällä toimistossa...

Mutta viikonloppuna koirarintamalla ei saatu aikaiseksi kun yhdet hakutreenit ja esineruutu. Ai nii, kait sekin menee koirarintamalle, että olin sunnuntaina Itä-Hämeen Nuuskujen 20v. juhlassa? ;-) ...ja lauantai-iltana oltii molemmat Raisan (agilitykaveri) 25 vuotis synttäreillä! 

Eli lauantaina hakua Sataojalla Hennan ja Tanjan kanssa (+ koko oma lauma). Se alue, missä vasenpuoli laskee kallion rinnettä alas koivikko pöheikköön.

Skippy teki löytyy - tyhjä - löytyy - löytyy - tyhjä - löytyy -treenin.

Pääsääntöisesti ihan mukavasti meni. Nyt tuli hurjat kaksi tyhjää, mikä kyllä vähän taas näkyi. Tai lähinnä tuo viimenen löytyy oli vaikea (kaikille koirille). Tuuli taisi pyöritellä ja Kippe joutui tekemään kovasti töitä että löytyi. Ekalla lähetyksellä tuli pois (tässä mielestäni näkyy tyhjien vaikutus) ja sitten tokalla kovan työskentelyn jälkeen löytyi. Mutta ihan hienoja pistoja kaikkinensa, yhden korjasin, kun lähti mielestäni liian vinoon ja se korjaantui sitten hyvin toiseen lähetykseen.

Figolle (kyllä kyllä, Figo-reikäpää pääsi myös hakuilemaan!!! Kyllä taas elämä hymyili!) löytyy - tyhjä - tyhjä - löytyy. Tässä sitten kaveri jonka intoon&vauhtiin ei tyhjät paljon vaikuta. Se varmaan juoksisi kaksi voittajan rataa ihan vaan juoksemisen ilosta (kyllä juu allekirjottanut tietää, että tämä ei ehkä ole se toivottavin asia kun hausta on kyse ;-D ). No kait se motivoituu myös siitä etsimisen ilosta, edes vähäsen reikäpäänä juoksun rinnalla! Kuullostaa ehkä siltä, että Figo on ihan p****a hakumettällä -ei se oikeasti ihan huono ole!!! Kuumenee vaa enempi ku pieni ydinvoimala.

Haun jälkee esineet, ehkä noin 30x50m alueella. Kippe haki kolmesta kaksi. Ekalla lähetyksellä meni pitkäksi alueelta (se kyllä periaattessa oli tallattua, kun kaksi edellistä koiraa oli eksyneet sinne). Huusin pois ja sitten kahdella seuraavalla tulikin nopeasti esineiden kanssa. Olin tyytyväinen pikku-eläimeen!