Jaahas,viime viikon arki-illat taas tutulla kaavalla reenaille Riikan&Sannan kanssa, Pasi oman ryhmänsä vuoroilla. Tulipa käytyä torstaina koko sakin kanssa fillaroimassakin; säkkipimeessä tihkusateessa, mutta kivaa oli kuitenkin. Joskin kaikki aivan ravassa lenkin päätteeksi!! Perjantaina oli koirilla yleinen vapaapäivä, kerrankin valosalla metsää kun lähdin aiemmin töistä. Lenkin jälkeen dogit mummolaan ja me kaksijalkaiset seuran pikkujouluihin. Oli aivan hurjan kiva ilta –kiitos hullunhauskat HPSK:laiset!!! :P


Kuvat Anu Pystynen
(näissä on aina joku leikki menossa, ei me muuten näytetä noin daijuilta :D )

Lauantaina taas valosalla metsälenkille ja illalla toisen hakuporukan Riikan, Elinan ja Sannan kanssa Toreroon syömään –nam!

Sunnuntaina sitten hirrrrween pirteenä puoli 7 ylös ja kohti Pieksämäen tokokisaa. Tuomaroimassa oli kaima (Riikka Pulliainen) ja paikalla paljon hyviä koirakoita. Alkoi osallistujalista sen verran jänskättämään, että mietin jo senkin takia poisjääntiä :D Kyllähän siellä Kaaos ja Zip tekikin hienot yli 300 pisteen suoritukset ja 12 EVL-koirakosta 8:lle I-tulos!

Mutta mites meillä sitten meni;

Paikkaistu 10; oli hyvä
Paikkamakuu 5; no voi huokaus, mitäs tästä nyt sanois…makasi hyvin, ei edes lonkalle kääntynyt, MUTTAmuttaMUTTA; 2 käskyä maahan, 3 käskyä sivulle. Jotta näin, taas.

Seuraaminen 7,5; ai kamala, aivan hirveää…. Mua ihan nolotti jajaja…varmaan ikinä ole ollu noin huonoa. Kippe oli aivan huuhaa ja mua alkoi v*****amaa.
Idari 6; seisoi ekana olleen istuminen. Mua korvista varmaan nousi savua…
Luoksetulo 8,5; pysäytin vähän myöhässä molemmat, muuten Kipeksi aivan ok.
Ruutu 9; meille hieno suoritus!
Onneksi loppuun nousi fiilis vähän ja pääsi palkkaamaan koiran.

-TAUKO-

Mua ketutti ihan kybällä noi ekat liikkeet. Mietin jo, että lähenkö kotii. Jossain vaiheessa kattelin Pieksiksen loistavalta tulostaululta, että ei hitto, saatii pisteitä noista kuitenkin. Aidosti ajattelin, että seuraaminen olis ollu 0… Joten ekaa kertaa harrastin väliajalla (tai ylipäätään kisoissa) vähän matikkaa, ja laskin että teoriassa voitas vielä saada jopa ykkönen…joten en sitten lähtenyt heti kotiin. Itsensä kasaus ja uudelleen kehään.

Ohjattu (vasen) 9; oukei
Metskuhyppy 8,5; ruma palautus, jäi kauaksi ja inasen vinoonkin.
Tunnari 9; ihan oukei
Kaukot 7,5; ekaan nousuun kaksoiskäsky, muuten Kipen kaukoiksi kivasti. Yllättävän vähän oli edenny.

Ja tulihan siitä kuitenkin 262p. ja ykköstulos! Huh, se olisi sitten yhtä ykköstä vaille meijän tokoura!!!


Tulitikkutehdas
Kuva Sanna Pykäläinen