Eilen kävästiin kentällä Raisan&Zipin kanssa agiliitelemässä. Raisalla oli ASB mukana ja sieltä rakennettiin jotain MM-kisojen (hyppy?)rataa (ei siinä meijän versiossa ainakaa ollu ku hyppyjä ja putkia). Olikin juuri sopiva rata, kun Pasilla oli suunnitelmissa tehdä Figon kanssa tiukat mutkat- treeniä.

Molemmat koissut kävi tekemässä pariin otteeseen rataa.

Figo paransi koko ajan loppua kohden. Ja löytyihän sieltä ne tiukat mutkat ja vielä ihan pirteällä vauhdilla!  Figo oli siis ihan pätevä kenraaliharkoissa!! Haettiin vähän extra-vauhtia niin, että minä pidin Figoa lähdössä kiinni ja vähän hetsattiin, alkuun vielä suora putki ja siitä suoraan radalle -toimi.

Kippe meni ekalla kiesillä rimat alhaalla (30cm), että pystyi keskittymään vain ohjauskuvioihin. Tokalla kiesillä rimat ylhäällä ja loppua kohti parani Skippykin suoritukset (rimat alko pysymään ylhäällä, kun pahimmat höyryt oli päästelty ja aivot astui mukaan kuvioihin). Onnistui jaakotukset, takaakierrot ym. yllättävänkin hyvin iha nrimojen kanssa!

Molemmille lisäksi yksittäistä A-estettä kontaktitreenin merkeissä (tai Figolle putki-hyppy-A -suoraa). Ja tässä sama, molemmat petrasi loppua kohti. Jo alkoi katse pysymään edessä (=lelussa) Pasista välittämättä. Vapautus jesss-käskyllä. Jesss!

Huomanna lauantaina olisi pojilla edessä III-luokan korkkaus Mikkelissä, kolme lähtöä. Let´s see miten se sujuu siellä kuninkuusluokassa! ....ja Skip&minä mukana taas seuraneiteinä...!