Maanantai ja tiistai hurahtivat taas jonnekin...?! Ehkä se vaan tuntuu kun oli vapaapäivät, niin ainahan ne menee liian nopeesti. Koirien kanssa ei mitään erikoista, itse aloin taittamaan SBCAK:n jäsenlehteä, niin tuli vapaatkin möllötettyä koneella. Sain aikaseksi lähettää muutaman työhakemuksenkin, kun niitä "oikeita töitä" pitäisi löytää kun muutetaan Lahden tienoille.

Eilen (tiistaina) käytiin Pasin kanssa tokoilemassa Cittarin parkkiksella, kun yritettiin keksiä häiriöpaikkaa. Ei siitä kuitenkaan kummosta häiriötä koirien mielestä ollu...Otetiin rekkuja vuoritellen autosta.

Nyt kokeilin sitä että Pasi naksutteli kun tein SKIPPYN kanssa. Kyllä se helpottaa kun voi täysin olla ite suorassa eikä tartte vilkuilla koiraa. Pasi siis naksutteli meille sivulletuloja, seuraamista sekä liikkeestä istumisia. Mun palkkaus meinaa olla välillä liian hidas, siis että liike ei palkan jälkee jatku tarpeeksi pian. Tätä koitin parantaa ja kait se lopussa paremmin menikin. Tuli tehtyä aika paljon toistoja, mutta into säilyi koko ajan. Istumisissa tarjoaa helposti maahanmenoa, mutta on se istuminenkin kehittynyt. Luoksetulon otin eka taas suoralla palkalla tosta edestä. Sitten ajattelin että otetaas pitkästä aikaa ihan kunnon suoritus istumisen kanssa. No Skippyhän tuli niin vauhdilla mun päin että rojahti kumoon maahan...joten lyhynnettiin sitten matkaa roimasti. Lyhyeltä matkalta tuli hyvin istumaan, siitä palkka. Tulee joskus niin lähelle että etutassut on mun jalkojen päällä... :) Skippy oli jälleen tosi tarmokas ja teki mukavasti. Jos ite vaan jaksaisi/ehtisi treenaamaan kovasti, niin nopeasti Skippyn saisi vaikka tokokokeisiin. Toisaalta minnekäs sitä tässä on kiire! :) Mietin että pitäisikö mennä kesäkuun alussa tuonne SBCAK:n tokoleirille, vähän on vielä harkinnassa hinnan takia... ..toisaalta saisi sieltä varmaan paljon uusia oppeja itelle!

FIGO otti muumassa erässä seuraamisia, luoksetuloja ja jääviä. Oli kuulema ihan keskinkertainen, ei mikään energiapakkaus, mutta teki siististi töitä. Seuraaminen on nyt Figolla hyvä. Ehkä himpun edessä, en tiedä, siinä ja siinä. Mutta toisaalta pitää koko ajan paikkansa eikä seilaa mihinkää suuntaa. Nyt oli jäävät hyviä eikä sekoittanut niitä.