Eilen oli LKK:n järkkäämä toko cup Löytynmäellä. Tämä oli 3. cuppikisa, multa jäi kaksi ekaa väliin Nordean asuntoillan ja tokokoulutuksen takia, mutta nyt ehdittiin. Olikin tosi toimivasti järkätty; 2 kenttää ja vähän koiria, joten koko homma alle tunnissa ohi! Kuin kivaa, ehdittii vielä mainiosti juoksulenkillekin! Lisäksi liikkuri ja "tuomari" oli tosi mukavia, joten oikein kiva oli käydä Löytyllä.

Sanoin, että meille ei tartte antaa pisteitä ollenkaan, kun teen ihan reeninä. Kummasti sain kyllä jännitystä aikaa, olihan siellä taas pelottavia ihmisiä kattomassa

Paikkamakuu: liian löysä taas, oli kääntyny lonkalle. Tai on jotenki liian rento, eikä tee töitä, vaan lötköttää. Sivulle ei noussu ekalla käskyllä, joten nostin ylös riveleistä. Sitten jumpattiin pari kertaa maahan-sivulle, näissä tietty hyvin.

Kippe makoili mun vieressä nurmikkolla kahden ekan koiran ajan. Ennen omaa suoritusta virittelin vähän pallon kanssa, temputeltii seuruuta, kaukoja yms. pientä.

Seuraaminen oli hurjan hyvä, jeeee! Suorat perusasennot, kuulema vähän liian tiivis, mutta sen koen pelkästään positiivisena asiana "kisatilanteessa", kun ongelma ollut enempi toistepäin. Hidaskävely on iha sika hyvä Helmisen Hannan neuvoilla kävellä lyhyin askelein rullaten! Hitsi, Pönninen teki ihan reenitasosen seuraaminen "kisoissa" -hyvä likka!! -sosiaalinen palkka kehuin, en koskenut koiraa-


Näin se pitää seurata asenteella :) Kuva viime syksyn pentuereffeiltä.

Liikkestä istu ok, ehkä vähän hidas. Mutta pääasia että istui, kun maahanmenoa on tullu enempi hinkattua, joten istu jääny vähän vähemmälle.

Luoksetulo: jätettäessä oli kuulema vähän vilkuillu ympärilleen eikä keskittyny muhun kun kävelin merkille. Heitin pallon stopin käsimerkistä, joten tuli tietty hyvä stoppi. Eli tässä välissä pallopalkka. Sitten koira takasin stoppikohtaan ja loppuosa. Eka pätkä hidasta vauhtia, maahan ok ja loppuosa oikein kiva, jopa se sivulle siirtyminen! -sosiaalinen palkka-

Ruutu: voi, ruutu oli hukassa, etsiskeli ja tarjosi paikkaa kauan, kunnes sitten lopulta sain stopattua oikeaan kohtaan. Kutsuin pois ja uudelleen. Nyt ei löytyny ollenkaa koko ruutua kunnolla. Koira pois, pallo ruutuun ja lähetys pallolle, tämä ok. Ei otettu loppuosaa, kun en kehdannu koko iltaa siellä kehäsäs viettää...

Noudot vähän yhdistäen, eli hyppynouto metskulla, koska tiesin että tämä Kipelle helpompi kun tasamaanouto metskulla. Ihan ok, vähän epävarma oli palautus, mutta hypyllä on pakko tulla laukalla.

Tunnari: lähti haistelemaan hyvin vas.reunasti, nosti oman kohdalle tullessaan. Tiputti. Haistelin loputkin ja toi oman. Mitä teen tälle, kun tuppaa kisatilanteessa tekemään aina ton varmistelun, mutta ei ollenkaan reeneissä?! Pitää keksiä jotain seuraavaa "kisaa" (=toko cuppia) varten.

Kaukoissa jumitti ja siirty heti jätettäessä lonkalle. Kävin korjaamassa suoraan ja tein läheltä kaukojumppaa, siitä ok. Nämä vähän nyt masensi eniten, koska muutenhan kaukot on ollu kisatilanteessa yllättävän kivat. No pistetää reeninpuutteeseen, kun kaukot on nyt ollu ihan unholassa...mun moka.

Sitten koira sivulle, pieni seuruu pätkä ja peruasennosta pallo palkaksi. Vähän vielä kiertojen kautta reenattii stoppeja/luoksetuloa ja tehtii seuruuta, että pääsin kunnolla palkkaamaan, kun se nyt tuntuu sujuvan niin kivasti!

Olihan siellä hyvää&huonoa. Pitää taas ryhdistäytyä ja alkaa reenaamaan! Kyllähän se Kippe on eteenpäin menny vaikka viime kesän kisatilanteesta, mutta ei ole vieläkään ollenkaa sellainen kun haluan. Se ei jotenki palkkaudu mun sosiaalisesta palkasta ja toisaalta ehkä meinaa vähän sluibailla ja olla kuutamolla kisatilanteessa. Eli ehkä se edelleen on kiinni myös siitä vaatimisesta. Mun mielestä toi keskittymättömyys/sluibailu näkyy etenkin noissa jätöissä, joissa vilkuilee ympärilleen yms. Nyt ei ollu mielestäni niin paineistunut mun jännityksestä...?

Yritetään nyt käydä loput cupit, kun tämäkin oli mielestäni oikein hyvä ja tarpeellinen reeni!