Figon kanssa kisaamassa Vantaalla uudella areenalla. Takana tosi pitkä kisatauko, viimeksi taisi olla joulukuun alussa. Myös treeneistä oli taukoa kennelyskän vuoksi, mutta muutamat treenit sentään saatiin alle ennen kisoja.

Kylläpä kisaaminen tuntui oudolta ja perhosiakin tuntui vatsassa. Ensimmäinen rata veti heti nöyräksi, kun eteneminen pysähtyi kakkosesteen pakkovalssin kieltoon. Esa oli rakentanut alkuun ilkeän kohdan kun pakkovalssin jälkeen oli putken suu houkuttimena. Itsellä ajatus oli jo hieman kolmosen niistossa. Niinpä Figo lähti liikkeen mukaan ja teki kiellon kakkoselle. Yritin jatkaa rävellystä mutta melkein heti hyllytettin joten lopetettin siihen.

Toiselta radalta saatiin väänettyä nolla vaikka vähän väkinäiseltä se tuntui. Tuntui että olin vähän hukassa radalla koko ajan ja en saanut mitään rytmiä. Tuntui jo tutustumisessa, että olin ihan pihalla. Sijoitus taisi olla 6./62 tai jotain. Kärki meni niin lujaa, ettei olisi ollut mitään jakoja edes hyvällä suorituksella. VIDEO

Kolmas rata oli hyppäri. Alussa taas putken suu ilkeästi syötillä, mutta alku lähti hyvin ja meno tuntui hyvältä melkein loppuun asti, kunnes jäin vähän liian pitkäksi aikaa odottamaan Figoa putkesta niin seuraavan kohdan ennakoiva valssi oli pahasti myöhässä. Kesken aiotun valssin vaihdoin lennossa vetopuolelle, Figo kuitenkin ampui "väärään" putken suuhun. Olisi pitänyt vääntää väkisin jonkinlainen valssi. Tuo rata jäi sapettamaan, kun meno alkoi tuntumaan tutummalta. VIDEO (Kännyn muistikortti täyttyi harmittavasti kesken vikan radan joten jää mun törttöilyt näkemättä.)

Joka radalla kuitenkin parannusta. Jos menisi pääsiäisenä kisaamaan, niin ehkä siellä olisi jo tutumpi olo, meno hieman rennompaa ja pääkin olisi mukana hallilla.