Tämä on juuri se koiraharrastusten paras puoli -ne tekee masentuneesta päivästä aurinkoisemman! Sinänsähän eilen oli ihan mahtava syyssää, mutta etenkin tuo toinen kaksijalkainen oli vähän masis... Mutta sitten aksatreenien jälkeen oli hymy herkässä! 

Molemmat koissut meni ihan sika hyvin!!

Figo teki kahta eri rataa, "päärata" meni kaksi ekaa (ja ainutta) kertaa nollana läpi, erilaisilla ohjaus versioilla (pakkovalsseja, sylkkäreitä, jaakotus....)! Ekalla pienemmällä radalla takaakierrot, kepit ym. onnistui joka kerralla hyvin. Pääradalla nollaratojen jälkeen vielä vähän pienten tiukkojen mutkien treenailuja lelu kädessä. Figo oli vedossa tänään ja teki isännän iloiseksi!!

Skippy teki tuota pienempää rataa, jossa oli hyppyjä, pituus, putki & kepit. Pikku likka luki ohjausta kuuliaisesti, ei pudottanut yhtään rimaa, kepit on edenny huikeasti (kiitos omien keppien) ja alkoi näyttää siltä, että kontaktit kun on kunnos niin kisat kutsuu!!

Skippy teki myös kenraalitreenit bh:ta varten -parit pitkät seuruutuskaaviot ja paikkamakuut. Seuraamiseen olin tosi tyytyväinen, hyvällä asenteella teki! Eka paikkamakuu levoton -no hei ihmekös tuo, kun kaverit aksaa siinä nenän edessä...(miten järkevä veto ottaa paikkamakuu siihen kohtaan...). Toinen paikkamakuu ok, kun otin sen loppuun esteiden kannon ajaksi. Tänää sitten ihan totally day off.