Tämä viikko on ollut aktiivinen agilitytreenien suhteen. Tiistaina oli epikset, torstaina normi treenit ja la-su ihan omat privatreenit.

Tiistaina ja torstaina Figo pääsi pitkästä aikaa menemään rataa. Tiistaina episrata, mikä oli minusta suht helppo. Torstaina 24 esteen treenirata, mikä oli ehkä hieman hankalampi kuin kisaradat keskimäärin. Torstain radan tein kaksi kertaa peräkkäin, joista toisella kerralla nolla. Eka radalla tarttui sylkkärissä hieman liikaa kiinni, eikä hakenut enää rengasta. Huomaa, että sylkkäri on meille epävarma, kun niin harvoin sitä käytän radalla.

Lauantaina oltiin Riikan kanssa kahdestaan kentällä. Figolle otin alkuun putkeen menoja kuljetuksella siten, että väärä pää oli houkuttimena. Miten siitä on yhtäkkiä tullut mukamas noin kiltti, ettei kertaakaan haksahtanut väärään päähän? Lauantaina treenattiin myös keppejä, jota jatkoin sunnuntaina. Alla hieman kuvioita, joita otin Figon kanssa sunnuntaina, kepeille menoja sekä veto- että työntöpuolelta ja takaaleikaten.

Oikeanpuoleisin kuvio (yllä) on Wiun treenirata. Wiun kanssa on treenailtu:

  • irtoamista eteen, irtoamista eteen ohjaaja sivussa paikallaan sekä liikkuen
  • takaakiertoja
  • putkea, kaariputkea ja pimeää putkikulmaa

Wiu on nopea oppimaan agitemppuja. Nyt pitäisi alkaa kiinnittämään huomiota sen huonoon käyttäytymiseen autossa, kun käy siellä niin kuumana

Kuulin juuri, että Sina ja Elina päättivät haku-uransa SM-kultaan, Onnea!!! Kiva lopettaa huipulla.

Eikä ollut hassumpaa suomalaisten menestys agilityn peeämmissäkään. Erityisonnittelut Mariannelle ja Träpille pronssista!!! Huimaa kehityskaarta.