Keskiviikkona tuli pitkän flunssailun jälkee käytyä juoksemassa koissujen kanssa. Hyvin kulki -tuntu kevyeltä kun Figo veti niin reippaana! Pönninen sai juosta vapaana kirittämässä.

Loppiaistorstaina oli ekaa kertaa heinolan porukan tokotreenit Orimattilan uudella, lämpösellä Hurttahallilla. Halli oli paljon pienempi kun mitä olin saanu kuvan... Sellanen neliön mallinen, pohja oli kumirouhetta. Mutta ei siellä kyllä mahdu tekemään täysmittasia luoksetuloja, ruutua, ohjattua tms. Plussaa oli se, että on myös PK-esteet.

Meillä meni kaikki enemmän ja vähemmän päin p***että...mutta kivaa oli silti pitkästä aikaa reenata hakuporukan kanssa!!

Tehtii yksi kierros / koirakko + loppuun paikallaolo.

Kippe teki:
Ruutua. Olipa nyt kertakaikkisen hankalaa...ei meinannu millää löytyä ruutua, välillä oli sivurajalla, välillä takaa ulkona ja ties mitä...Ei oikein kummastakaan suunnasta mitä kokeilin...ja nämä kun on muuten menny lähiaikoina hyvin. Plääh. Ihan loppuun vielä yksi ruutu niin, että pallo oli siellä valmiina.

Noudot. Eka taas niin, että Tanja kävi nakkaamassa mun heittoa pidemmälle ja itse lähdin karkuun. Vauhtipalkka. Tosin tila ei kyllä tähän riittäny, joten kannattiko edes tehdä... Sitten hyppynouto 70cm esteellä. Takaspäin ponkasi esteestä, muuten hyvä. Mietin, että taidan olla puuttumatta noihin esteen kautta ponnailuihin, kun en tiedä tekeekö sitä vaan huonosta tekniikasta / rohkeuden puutteesta johtuen vai sattuuko sitä selkään joka hypyllä...?! Vaikka siis mun silmään on kyllä ihan kunnossa eikä välilevy ole mitenkään vaivannu. Kuulema takaspäin hypätessä oli epävarma ja tuli sellailla sipsutellen esteelle...ehkä se on vaan epävarmuutta ja reenin puutetta?

Seuraamista. Tanja häiriköi huutelemalla, kapulaa heittelemällä yms. Tämäkään ei nyt oikein sujunu, monta kertaa yritti vilkuilla Tanjan touhuja. Ei ollu taaskaan oikein ajatuksella mukana. Ja sitten huomaan, että jos Kippe ei ole satasella mukana, hajoaa munkin keskittyminen ja yrittäminen, mikä ei tietenkään auta asiaa. Eli taas saan palata oman nupin jumppaamiseen... ...

Tunnari. Tunnarissakin oli vähän epävarmuutta, johtuiko ihan uudenlaisesta pohjasta? Meni kapuloille, haisteli rivin alun, nosti omaa, tiputti, haisteli loppu rivinkin ja sitten palautti oman...Palautus taas kivasti laukalla kuitenkin. Eli vähän näkyi epävarmuutta, kun piti oman jo löydyttyä vielä varmistaa loputkin väärät, mitä ei ole nyt aikoihin tapahtunut.

Loppuun vielä se pallo sieltä ruudusta ja leikkien pois. Oliko taas vähän valeraskaus häiritsemässä, kun tuntu, että nakit oli paljon parempi palkka kuin lelu...? Muutenkin oli vähän laiskanpulskea himmailija...vaiko vaan väsymystä päivän mökkeilystä. Sai muuten vähän aksatakin päivällä mökin parkkisella

Vuoron loppuun kimpassa 4min paikkamakuu. Kait ihan ok, oli tuttuun tapaan kääntynyt lonkka-asentoon. Istumisen tein yksin, tai Kettu reenaili vieressä paikkamakuuta tyttöjen häiriköidessä. Ekalla kerralla lysähti maahan heti kun pääsin A-esteen alle piiloon, eka kerta kun näin kävi...!! Kävin nostamassa riveleistä (ihan nätisti&rauhassa) takasin ylös ja sitten nakitti kun tikka siellä istumassa.

Figo viettää ansaittua aksavapaata tämän viikkoa, vasta sunnuntaina reenit hallin muuton takia. Noh, hyvää kannattaa odottaa, sillä poikien reenihalli muuttaa ihan meidän lähelle isompiin, lämpöisiin tiloihin.