Perjantaina oli työviikon jälkeen kertakaikkisesti niin sippi olo, ettei jaksanu tehä suunniteltuja tokoreenejäkään... Lauantaiaamuna sitten hakuun lumiseen Lapinkulmaan Elinan, Katrin, Mikon & Riikan kanssa.

Kippe teki aikas perustreenin, kaksi valmista, tyhjä ja valmis. Oli vähän pistot hukassa, tai piti ottaa uusinta lähetyksiä, kun tuppasi kaartelemaa ihan omiin suuntiinsa. Viimenen pisto taisikin olla ainoa, kun meni kerrasta niinkuin piti... Välillä näinkin. No, Kipellä taisi olla kivaa pitkän tauon jäljiltä.

Illalla sitten seuran pikkujoulut. En kyllä ihan ymmärrä, miten jaksan tän 3 wiikendiä putkeen pikkujoulupippaloita, kun näitten ensimmäistenkin jälkee on melko sippi olo...?! Ehkä harjoitus tekee mestarin tässäkin lajissa... Figo oli mummolassa hoidossa (sinne mekin kömmittii yöksi) ja Kippe Epillä&Miksillä. Eri paikoissa, kun Figo oli melko levoton tärppipäivien takia ja tarvivat tietty vahtimista, jos ei pysty erottamaa portin taakse. Kippe oli tainnu saada enempi lenkkiä&leikkiä kun kotona pitkiin aikoihin, oli niin tyytyväisen sippi likka koko sunnuntain. Mikä tietty sopi erittäin väsyneelle ohjaajalle...

..pojat sensijaan tsemppasivat ja viettivät sunnuntai-illan Korkeavireen hallilla aksan parissa. Pasi on viime aikoina tullu aina hymy korvissa asti reeneistä, kivaahan se on kun kulkee!!