Hyppäsin Riikan kyytiin Nastolan ABC:lta ja kaimateema jatkui itse treeneissäkin, eli olin Riikan parina.

Ihan niinku arvelinki, nopeesti Kippe pääsi eroon muitten vilkuilusta, nyt ei enää antanu muiden touhujen vaikuttaa omiinsa! Tuo on oikeasti aivan mielettömän hyvää treeniä. Itse teet vaikka noutoa, kun joku toinen koira singahtaa siitä sinun ja noutavan koirasi välistä ruutuu tms., kun ihan ristiin rastiin treenataan. Ja alustassa vielä Kipen herkkua hepankakkakikkareita... Joten saa koira hyvää häiriöreeniä indeed! Joo, mutta itse tekemiseen sitten:

1. kierros

Ruutua. Riikka heitti palkan aina mun stoppauksen jälkeen. Eri suunnista paikan hakua. Meni yllättävän hyvin ja haki kivasti oikean paikan suunnasta riippumatta.

Seuraamista. Tää oli päivän pohjanoteeraus. Jotenki tuntu ettei ollu ihan täpöillä mukana...tässä ehti muutamassa mutkassa vilkuilemaan ympärilleen, höh. Hyvää pätkää mukana, mutta kokonaisuutena ei hyvä. Päätin etten ala tekemään sille pienelle edistämiselle mitään. Viimeksi treeneissä (jäi kirjottamatta koko reenit) Oilin kanssa puhuttiin asiasta. Oili sanoi, että pitää paikkansa koko ajan samana ja kontakti pysyy ym. korrektia. Joten totesin, että koska meidän tavoite ei ole Suomen huipulla, annan asian olla. Ei kait tosta se TVA voi kiinni jäädä?!

Tunnari. Hieno, palauttikin laukalla!

2. kierros

Noutoja. Riikka kävi nakkaamassa kapulaa vielä vähän kauemmas, vauhtipalkka. Hyvin. Toisen heitin vain itse, mutta lähdin tässäkin juoksemaan karkuun + vauhtipalkka. Kovaa tämänkin.

Stoppeja kierroilla. Osa hyvin, osa ei. Maahanmeno oli hyvä.

Kaukot. Läheltä, Riikka oli takana häiriönä. Hyvä asenne, mutta I-S kusee....pitää kaukoissa ottaa tekniikan tehokuuri kotona.

Jääviä. Jesh, onnistu nyt se unohtunu seisominenkin. Riikka naksutteli oikeat. Vaan kerran mokasi maahanmenon!!!

3. kierros

tein itekseen suoran luoksetulon vauhtipalkalla ja sitten loppuasentoja kiertojen kautta. Hyvin. Kaukoja leikittii vähän lisää peruuttamisen kera.

Paikalla istuminen tosi hyvin! Makuu hyvin, mutta vasta toisella ylös. Hyvin pysyi rauhassa paikallaa, vaikka toimin muille liikkurina ja muut käskytti koiransa alas/ylös.