Ei oikeastaan kummosta päiviteltävää treenirintamalla... Pasi&EW:t aksannu normaaliin 2krt/vko tahtiin. On se kyllä ihana kun on lämmin halli 5min matkan päässä. Tosin eihän sitä silti tule treenattua enempää, kun ei ole vuoroja varattuna. Kipen kanssa käytiin viime viikolla ekaa kertaa tänä talvena Kausalan maneesilla, sinne p***an hajuun matkaa onkin melki 50km/suunta ja hintakin sama kuin lämpösessä mattohallissa....mutta tosi hyviä treenejä kyllä aina!! En oikein jaksa tarkempaa reeneistä kirjottaa, kun ei niissä ole mitää järkeä ollut. Tehty lähinnä vaan koiran aktivoinnin takia, ei mitään järjestelmällistä & tavoitteellista, pöh.

Jostain syystä myös sisänaksuttelut on jääny ihan täysin. Vaikka esim. Wiulle olisi tokorintamalla sen miljoona asiaa mitä voisi pienissä sisätiloissa opettaa...mutta ei oo jaksanu innostaa. Eilen vähän temputeltiin sisällä, kaikki kolme oli vuorollaan ihan hurjan innoissaan! Isot tarjoaa vaikka mitä, Figo on on jotenkin sympaattinen kun on äärettömän tohkeissaan. Wiu on kyllä liian passiivinen, sille pitäisi tehdä paljon juurikin tällaista, missä saisi vaan itse tarjoilla, ettei vaan jäisi odottamaan vinkkejä ja apuja...

Mulla 3-kymppiset lähestyy, pippalojärjestelyt ihan vaiheessa *stressi* Paikan olen sentään jo varannu&laittanut kutsun fb:iin, mutta kaikki muu suunnittelematta...hui.

Meidän lauma muuttaa maaliskuussa Hollolan Miekkiöön. Kaupat on vielä vaiheessa, mutta tarjous hyväksytty, laina saatu, kosteusmittaukset tehty jne. Rivarikolmio, päätykämppä. Pikku rivari peltojen keskellä maalaismaisemissa ja toivottavasti hyvien lenkkimaastojen vieressä. Ei saanut F vielä sitä omaa pihaa, mikä sille on luvattu...no josko sitten seuraavalla kerralla, F:n eläkepäiville


Oma tuleva Koti


Pieni oma piha sentään F:lle tähystelypaikaksi...


...voi vaikka katsella peltomaisemia!

Kippe eilen onnistui jossain telomaan itseään...? Töistä kotiin tullessa se kyllä liukastui "lantion vinoon", tiiä sitten oliko se vai liukastuiko kun oli valmiiksi kipeä... Ei varannut ollenkaan painoa toiselle takajalalle tai sitten varasi tooosi varovasti. Ja istuu ihan vinossa vaan toisella lonkalla. Pyllyn päältä painellessa sattui kunnolla ja takajalat meni alta... Huomenna osteopaatin tsekkaukseen. En vielä viiti el.lääkärille viedä, kun ohjeet sieltä olisi oman järkeilyn mukaan melko varmasti vaan lepoa ja kipulääkettä. Toivotaan että menee pian ohi!!