Purinan kisat menivät sitten kivasti, vaikka aika säätämistä oli koko päivä. Varmaan jotain vaikutusta oli edellisillä päivillä: perjantaina oli firman pikkujoulut ja lauantainakin venähti mökillä vähän turhan myöhään.

Sunnuntaina saavuin kisapaikalle 5 minuuttia ennen rataantutustumista ja missasin oman lähtövuoronikin. Lähdettiin sitten viimeisenä hyppärille. Oikeastaan kauheasti en keksi radasta parannettavaa. Pari sekuntia jätiin kärestä ja sillä tultiin sijalle 7./44.


Tarkasti kepeille

Toinen rata oli agility. Sekin meni aika putkeen radan loppuosassa tapahtunutta sähellystä lukuunottamatta. Olin suunnitellut puomin päähän valssin, mutta tajusin, että en ehdi. Niinpä mentiin rinnakkain seuraavaa hyppyä kohti ja vähän töks, töks hetken jälkeen siihen väänsin jonkinlaisen vippauksen  ja sillä selvittiin ilman virhettä. SIjoitus 3./60 oli vähän yllätys tuon sähellyksen vuoksi, mutta kiva yllätys.


Palkintopallilla

Kolmas ja meille viimeinen rata oli agility (Purinalla olisi ollu 4 lähtöä). Vähän piti jo herätellä itteänsä ennen rataa. Olin tyytyväinen kun uskalsin jättää Fígon tekemään keppejä yksinään ja mennä hypyn taakse valmiiksi niistoon. Mun mielestä hyvä rata, vaikka pari vikaa estettä menikin ei suunnitelman mukaan. Innostuin lopussa niin, että juoksin koiraan katsomatta hihnaämpärille unohtaen koiran, niin sitten vika rima tippui. Tulos 5. Tripla aika lähellä.

Oli hassua, kun sihteeri oli kirjannut meille tulokseksi nollan joten menin tuomarilta oikein ruikuttamaan vitosta  itselle  (tuomari oli kyllä näyttänyt virheen). Kiva, että välillä syntyy tulostakin. Ilmeisesti pieni lepo&hieronta teki taas hyvää.


Hauska kuva, mitähän tässä tapahtuu?! :)

Kaikki kuvat: Jukka Pätynen (koirakuvat.fi) - KIITOS! -