4.9. Kouvola

Pojat käväsi lauantai aamusta Kouvolassa kolmen startin verran. Ekalta agiradalta 0-voitto + SERT!!!! Ja vielä hyvällä radalla! (allekirjoittanutiloitsi taas uudesta Muumi-mukista, hih) Toiselta sitten HYL pienten sählinkien kera. Vikalta hyppäriltä taas oikein hyvä ja nopee rata yhtä rimaa lukuunottamatta, eli 5.


Kuva Mari Ali-Raatikainen

Radat ei nyt tulleet videolle, kun huoltojoukot ei olleet mukana.... Eli mä&Kippe oltii

oman seuran hakuleirillä

...tai siis Kippehän on toipilas, joten se ei päässy hakuilemaa. Mutta mä olin aamupäivän mukana hakumettällä tallaamassa&maalimiehenä. Tein Kipelle jäljen ja tarkkuusetsintää. Sopivaa puuhaa toipilaalle, etenkin kun (vielä) malttaa jäljestääkin niin rauhassa, että ei vedä ja jyrää.

Kippe jäljesteli pe-su aikana 4 jälkeä. 0,5-2h vahhentumisajoilla, n. 150-300m. Kepit (vanhoja tunnarikapuloita piilossa ja eilen jo ihan luonnonkeppikin mukana) mukana jäljillä. Kippe tykkää, etenkin niitten keppien löytämisestä! Tätä me touhutaa nyt vaan saikun takia omaksi iloksi. Kiva tehä jotain ei-niin-tavotteellista / kisoihin tähtäämättä, voi huolettomammin vaan tehä miettimättä sen tarkempaa!

Sunnuntai aamuna olin ekaa kertaa jotenkin ilonen, että koira on saikulla eikä voi treenata. Oli nimittäin senverran jäätävä olo hakuporukan saunaillan jäljiltä.... Vaikka kyllä illalla sitte raahauduin Pasin mukaa aksakentälle ja pyöräytin vielä jäljenkin Kipelle.

Vaikka en mä tietenkään oikeasti iloinen ole saikusta. Kyllä Kippe nyt näyttää paremmalta. Ei ole ontunu ollenkaa. Mikä tosin voi johtua vaan lääkityksestä&levostakin. Eli saa nyt nähdä... Tämä viikko vielä ihan vaan hihnassa pissalenkein. Huomenna osteopaatille. Figo pääsee tänää hierottavaksi, kun Henna tulee käymään! Ai niin, tein meijän hieroja-Hennan yritykselle kotisivutkin, ne täällä jos jotakuta kiinnostaa.