...ja tavan tottistelua Skipylle.

Eli käytii Sannan&Wilman kanssa treenailemassa perjai-illan kunniaksi! :)

FIGO sai nyt ankaraa häiriötreeniä "hyvin" menneen kokeen johdosta. Nyt sitten poika teki taas mallikkaasti. Eka minä ja Sanna häiriköitiin erilaisin äänin, palloa heitellen jne. Figon ollessa perusasennossa/seuratessa. Pari kertaa Figo saattaa mennä hämyyn, mutta sitten tsemppaa tosi hyvin, silmät ehkä kääntyilee häiriön suuntaa, mutta korvat ja pää pysyy paikoillaan. Eli hyvin näin treeneissä kääntää paineen tiiviiksi kontaktiksi. Tokassa erässä Figo teki seuraamisia Wilman touhutessa Sannan kanssa noutoja, luoksetuloja ym. Tämä oli myös alussa lisäpaine Figolle, mutta hyvin teki kuitenkin. Pasi huomautti heti jos vähänkin käänti päätään -ja sitten korjauksesta nopea palkkaus. Näyttäisi toimivan. Lopussa paikallaolo, jossa Figo kerran nousi istumaan Pasin hävitessä lumivallin taakse. Uudella käskyllä takaisin maahan ja loppu hyvin vaikka me käytiin vapauttamassa tytöt viereltä.

Figolle nyt treeneihin paljon leluja mukaa millä tehä häiriötä!!

SKIPPY teki sekalaisesti seuraamista, ruutua, noutoa...Ruutu ok, vielä lätkällä, matka jo ihan reilu, noin 20m, Sannalta sain vinkkejä jatkoon. Noudossa ei mällää vauhdissa, otin noutoa Sannan tyyliin niin, että jätin koiran paikalle, kapula vähän matkan päähän, ite kauemmas. Käskystä koira ottaa kapulan ja juoksee mun luo kun juoksen sitä karkuun (selkeää eikö? :) ). Lopussa jos en palkkaa vauhdista vaan odotan palautusta alkaa mälläämään. Eli erikseen nyt vaan tota vauhtia kun siinä ei ehi mälläämään ja sitten erikseen luovutuksien vahvistamista vaikka kotona. Paikallaolo oli hyvä!!

Ainii, nyt pitää muistaa vahvistaa istumisia ja palkata niistä. Liikaa otettu luoksetuloja, joten meinaa ennakoida eikä malta istua ja odottaa käskyä. Sama pysäytys luoksetulossa, eli "tule"-käskyllä pitää nyt ottaa läpijuoksuja paljon ettei ennakoi stoppia!