Mistäs sitä alottais kun koko viikkon jääny kirjuuttamatta. Tokoa ollaan tahkottu ti (alakenttä), ke (Korkeavire) ja pe (päiväkodin parkkis).
Päähuomioita:
- seuraaminen on nyt ollu tosi kivaa (siis mun kriteereillä, ei sääntökirjan varmaankaan); palikat alkanu loksahtelemaan joka suhteessa!
- jäävät oikein onnistuneita, maahanmenoa saatu nopeemmaksi
- suora luoksari ok ja jopa sivulletulot parantunu, ei jää niin paljon/usein vajaaksi, jee! Stoppeja vaan kiertojen/putken kautta, nekin (ehkä) vähän parantunu, tekee enempi lukkojarrutuksia
- ruutua vaan kerran, muuten keskitytty merkkiin, kun sillä ei mitään arvoa jos on ruutuun meno tiedossa... Merkin takana lempparilelu, mikä aiheuttaan loppuun nyt banaania. Pitäiskö siirtää vaikka targetille?
- noudot ihan jees, nopeat nostot, pakautukseen haluun vielä lisää vauhtia. Metskukin ihan ok (jälleen meidän mittapuulla ja omaa tasoo nähden)
- kaukot on vähän jääny liian vähälle...
- tunnari ehkä kerran, hyvin, vauhtipalkka palautuksessa leluun
- ohjattu on jääny ihan unholaan, tehty ehkä kerran edelleen sitä vasenta puolta. Siis kuin en vaan saa tätä liikettä opetettua?!?! Laiska minä.

Kaikkinensa oon nyt yrittäny olla tiukempi, huomautan hölmöilyistä/virheistä ja enempi sos.palkkaa, ei aina lelua/namia. Eli yhteenvetona ollu tällä viikolla aika hyvän mielen treenejä ainakin ohjaajalla ja toko on ollu kivaa!

Pasi lähti viikonlopuksi Järvenpäähän puutalkoisiin veljensä tontille, joten me koirien kanssa sitten kolmistaan. Lauantaiaamuna oltii reippaita ja käytii juoksemassa, koirat pääosin irti, F veti muutaman pätkän. F korkkasi uimakauden pulimalla pikku joessa, hyyyyrrrr.... Iltäpäivällä vielä Katrin&Peetun kanssa osin jo ihanan sulaa metsää lenkille! Pääsiäisenähän sitä pääsee jo metsää reenaamaa!! Porukoiden takametsässä molemmille tarkkuus & pudotettu. Tarkkuus molemmilta fine, myös pudotettu Kipeltä (F possuili taas palautuksessa...). Pitää pudotettuu nyt opettaa uusi käsky tohon seuraamisosuuteen -en halua tokokäskyä käyttää, "lähellä" käskyllä kulkee takana...eli tarttetaa vapaamuotoisempi sivulla-käsky. Figolla on "left", eli paikka pysyy vas.sivulla, mutta kontaktia ei tartte pitää -tämä pitäis opettaa Kipellekin.

Reenit siis kulkenu kivasti tällä viikolla, mutta... Skippyllä on nyt viikon ajan ollu selkä aika huonona... Könkkää aina ylös noustessaan ja nyt jo vähän ihan ulkona juostessaankin. En nyt tiiä....osteopaatti Kaiperla on taas tiistaina. Ei kai siinä muu auta, kun pitää ainakin ensi viikko taas totaalilomaa. En taida raaskia ihan hihnakävelylle pistää. Josko saisi jolkotella vapaana, mutta ei reenattaisi/käytäisi pitkiä lenkkejä...ja pissalenkit vaan tossa tasaisilla hiekkateillä. Mälsää vaan, kun olisi ollu pääsiäisloma, aikaa reenata ja metsätkin jo sulia  No, nyt vielä ilmasutreeneihin ja sitte vasta lepolomalle.... ..

Ilmasutreenit siis Heidin työpaikan pihalla, piiloina taas työkoneet, kauhat&isot putket, joihin pääsi sisään.

F pääsi tekemään ihan ekana koirana, oliskohan viimeksi hakuillu joskus elokuussa? Se oli kovasti pätevä (reenimäärään nähden). Ekalla lähetyksellä etsi koko naapurifirmankin tontin, kun piilo oli vähän ikävästi paluumatkalla tuulen alapuolella. Uusinta lähetyksellä sitten löytyi ja ihan komeat ilmasut! F alottaa aina sellai wooouuu-woouuu-wouuu ulvomishaukulla, mutta palkka vasta kun siirtyi kunnon hau-hau-hau-ilmasuun. Eka piilo oli siis iso kauha, toinen&kolmas niin, että ukko makasi ison salaoja(?)putken sisässä. Ne löytyi hienosti ja ilmasujen jälkeen palkat. F oli aikasta kiva, eikä sillä tällä kertaa edes keittäny yli, oli ihan hallittavissa ja viihtyi maalimiehillä (kun yleensä heti kiire jatkamaa). Ehkä se oli vaan vähän unessa pitkän tauon jälkeen

Skippy-könköttelijä teki myös vaan kolme. ekalla se sai taas jotenkin kaivettu mahdollisimman tiukalle kiristetyn kiintorullan suuhunsa. Noh, sillä sitten ihan ok ilmasu. Panta kokonaan pois ja toiselta irtorulla. Oho, nyt oli hieno ilmasu sivulle tuloineen ja irrotus vasta käskystä! Kolmannella sitten sylki rullan sivulla ennen käskyä. Takas lähetyspaikkaan, koira istumaan, vein rullan takasin ukolle ja uudelleen. Johan pelitti ja odotti irti-käskyä. Saakelinsaakelin pieni porsas, se nii-in tietää mitä pitäisi tehdä, mutta oikoo ite!!! Samalla kyllä huomasin, että pirulainen, mähän olen ihan liian löpsö sille muutenkin haussa, meinaa varastella pistoille & näytöille ihan omaa tahtia ennen käskyjä. Hups, pitää skarpata ja alkaa haussakin vähän vaatimaan kuuntelua muuallakin kun rullan tuonnissa! Voi Pönnistä kuin se onkaa joutunu kestämää osaamattoman ohjaajan epäjohdonmukaisuutta... ...