EW:t pääsi molemmat tiistaina osteopaatti-Tiinan käsittelyyn. Eipä ollut kummempaa, "pientä pintaremppaa" mitä on aina aktiivisilla koirilla. Tulipa ostettua itselle taas mielenrauhaa.

F:lle riitti ilmeisesti jo edellisen viikon hieronta. Vähän löytyi kireyttä etupäästä, mutta kaikki jumit ym. saatiin hoidettua kerralla. Ei siis ihmeempään, hienoa!

Wiu taas meni hoitoon koska ontui muutaman päivän silloin pari viikkoa sitten, ettei vaan jää mitään ikävää muhimaan. Pikkuotus oli myös ok, pientä pintakireyttä. Vasen puoli enempi, varmaan kompensoinut liikkumistaan terveelle puolelle. Myös rintarangan ja lannerangan yhtymäkohdassa jumia (kuulema niitä kropan heikoimpia kohtia). Kaikki aukesi oikein hyvin! Kuulema oikein tasapainoisesti kehittynyt pentu, siis sopivassa suhteessa ollut treeniä ja vapaana kirmailua, kiva homma!

Keskiviikon agitreenit jäi kuitenkin molemmilta väliin, saivat vähän toipua hoidosta vakkei suurempaa tehtykään.

Tokoiltu ollaan likkojen kanssa nyt kohtuu aktiivisesti. Kipen kanssa projektina ollut ohjattu ja merkki. Siis erikseen molempia. Ohjattu edennyt ihan kivasti, molempia suuntia tehty sekaisin Christan ohjein. Ja merkillä olen yrittänyt muistaa pitää kiinni omista kriitereistä. Välillä paremmin, välillä huijaa. Tai ehkä vaan kokeilee, mikä on hyväksyttä ja mikä ei, korjaa kyllä hyvin aina kun huomauttaa/ei tule palkkaa.

Ollaan vähän tehty myös kuuntelutreenejä. Kippe on kyllä aika herttanen, menee helposti hämyyn kerran, mutta koittaa kovasti kyllä aina tsempata huomautuksen jälkeen. Erityisen tyytyväinen olin, kun tehtiin merkkiä niin, että heittelin kapuloita ennen merkille lähetystä -teki kamalan kuuliaisesti merkkiä ja oikein väisti kapuloita, vaikka merkki on varmasti paljon heikompi liike vielä!

Seuraamista ollaan taas jouduttu työstämään, kun paikka pääsi tossa syksyllä lipsahtamaan liian eteen. Tehtiin vähän liikaa mielentilaa tekniikan kustannuksella PK-puolta varten... Nyt taas pitää laittaa likka töihin ja keskittymään, että tekee kunnolla töitä myös paikan suhteen.

Kaukoja jumpattu nyt liian vähän...en saa millään S-M kippaamaan linkkarina taakse, aina vaan tippuu suoraan alas. Jaksankohan edes alkaa työstämään, vai antasko vaan olla tollasena huonona...?

Wiu tehnyt nyt ruutua Vuokolta saaduin opein. Mielestäni ruudusta onkin heti tullut kivempi juttu, tai menee jo varmemman oloisena sinne. Perusasento-treenit jatkuu namin avulla, toistoja toistoja.... Jääviä (M&S) ollaan alettu tekemään niin, että pyörin koiran ympärillä, kävelen ohi jne. ja pitää pysyä paikoillaan. Noutoja vauhtina ja sitten Markon ohjein "iskunostoja" (ei vielä itsenäisesti iske kiinni maassa olevaan kapulaan, otetaan aina pikku hetsaus väliin).

Ai nii, mikä parasta, Wiu alkaa koko ajan paremmin ja paremmin palauttamaan lelua! Eilen jo melkein tarjosi sitä mulle takaisin aina voittettuaan sen itelleen, kiva!

Tarttisin kyllä itelle treenikaverin tokoon... lisäsilmät, häiriköijän, liikkurin ja ihan vaan persiille potkijan, anyone?!