Siis eihän tässä oikeasti mitään järkeä oo; lähteä nyt -28 asteen pakkasessa ajamaa jonnekin 2,5 tunnin päähän kisoihin ihan vaan nollatakseen heti ekan liikkeen. Tai noh, saihan sitä taas tokoilla maailman parhaan pilkkunenän kanssa ja viettää koko päivän huippumukavassa seurassa :) Eli isot kiitokset Elinalle&Marialle matkaseurasta ja kyydistä!


Varkaudessa tuomaroi Pieksikseltä parin viikon takainen tuttavuus Pehkonen. Ja mitäs tällä kertaa kävi:

Paikkaistu 0; eka kirosin mielessäni että hiton piski! Sitten piti taasen nöyrtyä kattomaan peiliin ja todeta, että vein kyllä koiran kehään vähän vasemmalla kädellä ja se ei luultavasti ollu yhtään menossa töihin...oli kuulema ihan heti lösähtäny maahan pötkölleen... "no odotellaas nyt sitten tässä". Ja myönnän ajatelleeni, että käydääs nyt hoitamassa nämä varmat jutut alta pois. Kuin tyhmä sitä joskus onkaan....ja kyllähän siitä heti muistutetaan!
Paikkamakuu 9; tässäkin vähän kyllä ei-asenteella, oli menny lonkalle ja vajaa perusasentoon nousu (mutta kuitenkin yhdellä käskyllä alas&ylös!)

Seuraa 8; oma näppituntuma ei ollu niin hyvä ku Pieksiksellä viimeksi. Paransi loppua kohti alun hitaan kävelyn jälkeen kuitenkin.
Idari 7; seisoi ekan istumisen. Voi räkä, tää on nyt tällanen vakiovirhe, mitä ei reeneissä oikein saa esille...
Luoksetulo 9; taisi olla ihan ok
Ruutu 8,5; merkiltä lähti kohti luoksetulon lähtötötsää, korjasi kuitenkin ja meni banaanikaarella ruutuun.

-TAUKO-

Ohjattu 8; vino palautus oli ainakin ja ruma nosto
Metskuhyppy 10; no ei ehkä ihan kymppi kuitenkaan...
Tunnari 8; jes, kotireeni on vähän auttanu eikä ollu niin epävarma ku pari vkoa sitten. Vaikka nytkin kapuloille pästyään pysähtyi hetkeksi ihmettelemään.
Kaukot; 2 käskyä ekaan istu-nousuun, muuten ok, mitä nyt skippymäiseen tyyliin hieman eteni.

yhteensä 235p. ja II-tulos

Omat fiilikset kyllä laski paikkaolojen jälkeen...ja en onnistunut saamaan samanlaista flow´ta kun viimeksi Pieksiksellä. Mikä tietty näkyi sitten koirastakin. Mutta silti jonkunlainen varmuus ollaan saavutettu, kun pystyttiin kohtuullisesti suoriutumaan yksilöliikkeistä.

Marian kuvapalvelu toimitti kisavideonkin ennätysnopeesti, joten TÄÄLLÄ ihan livekuvaa. Eihän noita tokovideoita varmasti kukaan jaksa katsoa, mutta on tullu niin vähän kuvattua meijän tokoa, että itelle tosi kiva nähdä miltä se ulospäin näyttää!!

Wiu kävi sunnuntaina tekemässä toiset ilmasureeninsä. Ekassa setissä neiti oli vähän pihalla, ehkä sama juttu kuin Kipen paikkaistumisessa; en valmisetellut koiraa siihen, mitä tehdään. Ja oli liian vaikeaa, kun ukot oli kustujen penkkojen vieressa, missä edellisiä koiria oli palkattu superherkuilla... Otin loppuun Wiun vielä uudelleen kunnon valmisteluilla ja nyt sitten pelittikin ihan oppikirjamaisesti. Joten jäi kiva fiilis sitten loppujenlopuksi!

 
Figon leikkaushaava on parantunut tosi hyvin! On saanut jo olla ilman tötteröä yöt&yksinollenssaan, kun antaa tikkien olla ihan rauhassa. Äiti tulee keskiviikkona ottamaan tikit pois. Alkaa jo huomaamaan, että yli viikko ollaan menty pissalenkeillä ja alkuun nekin vaan hihnassa -jopa F alkaa hieman hepuloimaan :)