...ja koirat joutuvat siitä vähän kärsimään! ;-) Ei vaan, ollaan yritetty aina jotakin touhua ehtiä koirillekin!

Viimeviikolla ehdittiin kylläkin vaan kerran yhteistreeneihin; keskiviikkona käytii pk-tottis treeneissä. Kippe teki vähän kaikkia liikkeitä mitä nyt on aiemminkin tehty ja Figo lähinnä esteitä, kun ne kerrankin oli käytössä. Kivaa oli, ok meni!

Pasi ja minä käytiin molemmat loppuviikosta koirien kanssa juoksemassa Vuolenkosken maastoissa, joten sai ainakin pari pitkää lenkkiä! Perjantain agilitykin jäi väliin, kun olin vasta matkalla Kuopiosta Heinolaan ja Pasilla oli muita menoja...

Eilen (sunnuntaina) Pasi sentään ehti viemään Skippyn hakutreeneihin. Minä hoitelin kaason velvollisuuksia hääjärkkäilyjen parissa! ;-) Pasi oli ottanut 4 ukkoa pennelle. Hyvää työtä oli tehnyt -niin koira kuin isäntäkin. 3 ukkoa hajumielikuvilla ja viimeinen ihan testinä suoralla lähetyksellä. Oli lähtenyt ilman apuja käskyllä pistolle, kuitenkin vähän epäröiden. Ei vilkuillut taakseen tms., mutta vauhdista oli kuulema huomannut, että ei ollut niin varmaa menoa. Jonkin matkaa suoraan edettyään olikin saanut maalimiehen hajun nenäänsä, kaartanut aluetta eteenpäin piilolle! Joten hienosti ja halutunlaisesti meni tämä testi!! :) Jatketaan kuitenkin sitkeästi hajumielikuvatreenejä jatkossakin! ;-) Kippe oli kuulema ollut melkoisen poikki treenien jälkeen ja nukkunut loppuajan tyytyväisenä autossa.

Katsotaan mitä tällä viikolla ehditään, ainakaan ei ole reissuja minnekään suuntaan, joten ihan Heinolassa pysytään. Mitä nyt Pasi on viikonloppuna kaverin polttareissa...!