Loppu viikosta tuli Skippyn kanssa tehtyä tokoa torstaina juoksulenkin jälkeen kotipihassa ja sunnuntaina Hlan ravikilla. To tehtii metskua kaikilla mieleentulevilla variaatioilla (vauhtinouto, kierroilla, liikkeenomaisesti, iskunoutoja...) ja aina pelitti aika mukavasti (siis tää-on-ällö-en-mä-pysty -Skippyksi), luoksetuloa stoppeineen sekä kaukoja. Hui kun kaukoissa riittäisi työmaata... ..Sunnuntaina ruutua+merkkiä; kuin hienosti, ei yhtää kertaa banaanina ruutuun!! Tämä olikin päivän pääaihe. Stoppeja putken kautta sekä tavan noutoa (nopeat&määrätietoset nostot, jes). Kippe oli molemmilla tokokerroilla kauhian kivassa moodissa!! Jäipä kiva fiilis itellekin! Sai höntsätä loppuu vähän putkia, A:ta, hyppyäkin kerran ja tötsän kiertoa.


vuosi sitten Mikkelin tokokisoissa

Lauantai aamusta käytii hakuilemassa talven jälkee ekaa kertaa metässä Hlan porukan kanssa (Henna, Jari & collie-Elina). Kippe teki noin 150m radan ilmasu – ilmasu – ilmasu – tyhjä – tyhjä – suorapalkka

Ilmasut irtorullalla. Pitäs nyt malttaa tehdä näitä lyhyemmältä matkalta, että oppisi jo heti piilolta kääntämään aluetta eteenpäin. Nyt kääntyy vasta kun näkee mut / huikkaan jotain että "täälläpäin". Se on se suurin probleemos. Pistot oli suoria ja hyviä, toki aika helppo kangasmaastokin ja kovasti tuulista. Mäkin yritin keskilinjalla tsempata ja olla roikkumatta pannasta tai muutenkaan kökkiä turhia. Harjoteltii vähän keskilinjan yli heittojakin. Ihan kiva fiilis jäi!