Alotetaan tuoreimmasta, kun parhaiten muistissa (kun on nyt jäänyt vähän päivittämättä).

Kävin Skippyn kanssa eilen taas osteopaatilla. Jotain positiivistakin -koira oli ensimmäistä kertaa osteopaatille mennessä suora!!! Lantio suorassa ja molemmat kyljet samanlaiset! Vielä oli sitä vaskulaarista jännitystä, eli pallea ja rintakehä vielä jännityksessä. Sitä hoidettiin sekä avasi selkänikamia keskeltä selkää. Kuukauden päästä mennää vielä kontrollikäynnille, mikäli kaikki menee hyvin siihen asti. Lisäksi kielsi mua hysteerisesti kyttäämästä koiraa ja käyttäytymään ihan normaalisti! Ja normaali elämän treeneineen saa alottaa parin hoidosta johtuvan lepopäivän jälkeen.

Viime viikolla Kippe pääsikin kerran aksaamaan (kevyt setti ilman rimoja) ja ettimään pari ukkoa (maasto ei kyllä ollut kevyt, rankkaa nousua toinen puoli...). Intoa oli arvattaenkin vähän enempi kun aivoja!

 

Pojat käväsi viime sunnuntaina

19.9. Mikkelissä kisaamassa

Hmmmm....lyhyesti; ei tullut nollia, mutta hyvä rata /hyviä radan pätkiä. Mutkat on parantunu paljon kisatilanteessakin ja ennenkaikkea treenien hyvä fiilis & yhteistyö siirtynyt kisakentillekin!! Uskon, että tuloksiakin alkaa tulemaan nyt, kun palikat alkaa loksahtelemaan paikoilleen!

Ekalta radalta 10 (kepeiltä & puomin alastulolta) ja toiselta HYL. Pasin oma ohjausmoka sarjaesteellä ja sitten pakka hajosi sen verran että Figo pääsi sujahtamaan putkeen...