HPSK:n porukan perinteinen hakuviikonloppu onnistuneesti takana! Kylläpä tuli ainakin ulkoiltua; lauantaina 2 kierrosta hakua sekä esineet, sunnuntaina 1 kierros. Mulla mukana molemmat likat, poikien kipittäessa Hyvinkäällä.
 
Tuplat ne ei vaan meinaa tulla :) Lauantain kisasaldona 5 (rima) – 0 – 5 (rima). Molemmat rimat alas kuulema sellaisissa kovavauhtisissa kääntökohdissa, mitkä on F:lle vaikeita, kun ei ole niin notkea kääntyjä. Nolla tuli taas sijoitus 2., mikä taasen osoittaa sen, että vauhtia on edelleen kivasti. Figon vauhti on tuntunut lisääntyvän, kun on treenannut vähemmän (=enemmän intoa&virtaa?). Hyvinkäältä pojat ajeli Kouvolaan baari-iltaa viettämään :)
 
Me likat oltii lauantaina ysiltä aamulla mettässä aloittaen lenkillä ja poistuttiin sieltä (ruokataukoa lukuun ottamatta) ilta kuudelta. Aamupäivän kierroksella hommiin pääsi Skippy. Uusi hakurata vaihtelevassa maastossa, joka tehtiin ”pimeänä” (en tienny ukkojen paikkoja); noin 150m ja 3 ukkoa. Nou probleemos, vähän oli jopa vallaton täti! Ei haittaa, ei ainakaan koe tunnu vaikuttavan. Positiivisin juttu oli se, että yhdeltä pistolta jo palatessa sai hajun, minkä palasi tarkentamaan ja nosti ukon, vaikka kutsuin useammankin kerran! Tämä hyvä Kipalle, kun välillä tuntuu, että on liiankin kiltti ja saattaa jättää hajun. Esineet helpotetusti niin, että näki kun Marianna vei esineet takarajan tuntumaan. Kaikki kolme nousi hyvällä vauhdilla! Jes, ei siis mitään epäröintiä ja etuosassa nysväilyä tällä kertaa. Hyvä mieli!
 
Wiu
pääsi hakuilemaan iltapäivällä (sama rata). 4 ukkoa niin, että näytin kaikki kerralla käänteisessä järkässä (4-3-2-1). Ai kuin pätevä likka oli! Kaikki nousi hienosti ja kohtuu suorilla pistoilla! Kakkonen oli umpparissa, jonka ovi oli auki. Tajusin, että oli eka kerta kun Wiulla on ukko umpparissa. Jonkin aikaa pyöri kovasti paikantaessa piiloa; eihän se yhtään tajunnu, että se ukko voi olla siellä ”majassa” :)
 
Lauantaina käytii porukalla syömässä siinä ratojen välissä ja illalla kuuden aikoihin ehdittiin metsästä poliisien mökille saunomaa&nukkumaa. Mari oli ihasti vuokrannu meille poliisien mökin, mikä oli aivan maastojen vieressä ja kaikkinensa oikein toimiva paikka olla koirienkin kanssa! Illalla saunottii pitkää ja uitiikin pari kertaa –ja tietty syötii ja juotiikin vähän ;)

Sunnuntaiaamuna mulla oli aivan jäätävä olo…sama vanha juttu, että ei paranis juoda mitää alkomahoolia jos saunoo… Ei auta vaikka juo vettäki. Nooh, kolmesta sidusta sellanen darra, ettei tosikaa. Taija ystävällisesti hoiti meijänkin likkojen aamu-ulkoilut mun nököttässä sängyssä, heh. Noh, kympiltä kuitenki taas metsässä!
 
Nyt meitä oli vähän isompi porukka, joten edelleen tyylillä 1 koira/ohjaaja. Kipa taas hommiin. Nyt pitkästä aikaa helppo motivaatioreeni. Samaan tyyliin kuin Wiu eilen, eli haamuina 4-3-2-1. 1&2 suorapalkoilla, 3&4 ilmaisuilla. Kolmoselle mennessä tyhjä umppari matkan varrella. Pieni eläin puhkui intoa ja ukot nousi. Joskaan kaikki ei ihan niin suorilla pistoilla kuin ehkä olisin toivonu. Ja rullan luovutus on taas ihan levinny, mutta tietoisesti en ole sitä nyt hinkannu&painostanu ennen kauden vikaa koetta. Laitetaan kuntoon taas talven aikana! Kuitenkin edellisessä kokeessa tolla(kin) tyylillä pisteet ilmasuista oli 9 ja 10. Mutta reenissä onnistui se mitä hainkin, eli motivaatiota ylös! (vaikkei siinä mitää varsinaista ongelmaa ole ollutkaan)
 
Wiu oli sunnuntaina vaan tallaus-&lenkkikaverina. Tallatessa sai juosta ja painia (vieraan!) Voltti-collien kanssa. Wilma yllätti muutenkin positiivisesti ”leiri”viikonloppuna käyttäytyen tosi hienosti ja sosiaalisesti. Voltin ja Leia-bernin kanssa meni hyvin ilman irvistelyjä ja tietty kaikki ihmiset nyt on aina rakastettavia niin metsässä kuin ”siviilissäkin”. Wiu nukkui pitkän yön häkissä aivan hiljaa, vaikka muut koirat välillä jotain elämöikin ja kävi ulkona. Hirmu reipas pieni koira oli! Vaikka varsinainen reeniosuus jäi Wiun osalta aika pieneksi, niin olipa väsyny mimmi sunnuntai-iltana kotona. Näki kovasti unia, mietti varmaan kaikkia vkonlopun aikana koettuja jänniä juttuja <3