Otettiin kisanomaiset tokotreenit, tehtiin ihan kehä ja kaikkea! :) Tämä oli oikein hyvä treeni juuri kuukautta ennen ekaa tokokoetta, näin hyvin puutteet ja korjattavat kohdat. Mennäänpäs sitten niihin...

LUOKSEPÄÄSTÄVYYS: Hyvä, istuu nätisti sivulla.

PAIKALLAOLO: Menee hyvin maahan, pysyy ja on ok. MUTTA nousi ylös sivulle vasta tokalla käskyllä. Tämä luult. kun en ole pitkien paikallaolojen jälkeen nostanu ylös, ainoastaan palkannu maassa ja vapauttanut. Nostoja on kyllä tehty nopeammalla tahdilla.

1798104.jpg
Laitoin koiran jo maahan ja sitten vasta
"tuomari" muisti että pitäähän ne hihnatkin irrottaa! ;-)
(Kaikki kuvat Piiti Puolakka-Nihti)

1798107.jpg
Paikallaolossa

Tässä välissä autoon hetkeksi ennen omaa vuoroa.

-> Pikku leikit, muutama maahanmeno ja seisominen ennen kehään menoa.

SEURAAMISET: Odotetusti, eli painaa ja vähän(...) poikittaa eteen. Mistä johtuu että täyskäännöksissä vähän kävelen päälle...Kontakti hyvä ja jatkuva. Näin oletan menneen, myös gallupin perusteella mitä tein jälkikäteen. Kuvattiin myös videolle, mutta en ole sitä vielä nähnyt.

1798105.jpg
Lähdössä hihnassa seuraamiseen

1798109.jpg
Edistääkö hieman tässä?!? Eiiiii yhtää......

LIIKKEESTÄ MAAHANMENO: ...meni istumiseksi. Eli jäi liikkeestä istumaan. Näissä jäävissä on nyt se ongelma, että tekee ne tosi hyvin jos teen VAIN maahanmenoja TAI seisomisia, muuten välillä "jumittaa" tekemään vain toista. Eli näitä nyt tehtävä sekasin vaihdellen!

LUOKSETULO: no ok. Olisin tykännyt vauhdikkaammasta, toisaalta tuli hyvin eteen istumaan. MUTTA siitä sivulle siirtyminen oli huono! Tätä treenattava!!!

LIIKKEESTÄ SEISOMINEN: super! Vapautin kun pääsin seisovan koiran sivulle, en ottanut perusasentoa.

Tähän lopetettiin, koska tokon hyppyä ei olla koskaan otettu. Pitäsköhän treenata?! ;-) 

Summasummarum, onneksi ALOssa on näinkin vähän liikkeeitä työstettäväksi! ;-) No ihan ok meni, mutta järjettömästihän tossa oli hiottavaa...Toisaalta, ei musta taida olla ihan äärimmilleen pilkkua viilaavaksi tokoilijaksi...

PLUSSANA sanoisin olevan kontaktin läpi koko suorituksen.

Ohjaaja on takuulla kyllä ihan toivoton jännittäjä. Ja voisi opetella kuuntelemaan liikkeenohjaajaa, sitä milloin sanoo "kiitos" ja liike loppuu ennen kuin kiittää koiraa....

Huomasin kyllä että Kippe vähän kummasteli palkkaamattomuutta. Vähän ehkä hidastui tai jotenkin vaan oli kummastuksissaan. Toki kehuin, mutta hemmetti kun se patukka vaan ei tullut sieltä taskusta...!!! Ei sinällään tekemiseen vaikuttanut.

"Kehän" jälkeen kävin sivussa tekemässä luoksetulon vähän innostaen (nyt nopea), maahanmenoja(!) ja vähän leikkiä, sitten tyytyväinen koira autoon.