Oman hakuporukan treeneissä Vuolenkoskella (eri kohdassa rata kuin missä viime kerrat oltu), tai ei meitä ollu ku minä, Tanja & Mari.

Skippy otti nyt helpot treenit, tarkoituksena saada suorat, pitkät pistot. Molemmat etukulmat hajunhaulla. Ekaan etukulmaan meni melkein omalla jäljellä -> en tehny tarpeeksi isoa kaarta, kun en halunnu mennä liian lähelle seuraavaa piiloa. Lisäksi tuuli varmasti painoi hajua piilolta sinne meijän jäljelle päin. Sentää nenä pystyssä, ettei jäljestäny! ;-)

Toinen etukulma jätte bra. Piilo oli kaukana, ainaki 60m. Nyt ihan "oppikirjan mukainen" suoritus. Hyvä!

Kolmas (viimeinen) haamuna. Näytin haamun, haamu katosi sopivasti näkyvistä kuusten taa missä jatkoi vielä eteenpäin. Tämäkin pitkä lähetys, n.70m. Tosi hyvin suoraan.

Palkkana kaikilta jauhelihaa + patukka / lypsykumi / frisbee. Frisbee aina vikalla ku se on ihan lemppari.

Nyt jatketaan jonkin aikaa tälläistä "perustreeniä", että saadaan suorat pistot taas muistista kaivettua.

Figo oli taas mukana, koska Pasi on ollu koko viikon Järvenpäässä veljellään pihatyöapuna. Eihän sitä sitten raaski Figoa yksin kotiinkaan jättää, kun ovat yksin koko päivän muutenkin mun ollessa töissä.... =/

Menin metsään hyvissä ajoin ennen treenien alkua, että ehdin lenkittämään koirat hiekkakuopilla. Lisäksi Figolle tokoa. Olipa nyt kiva tokota Figon kanssa, se oli tosi mukava! Seuraamista (lähinnä käännöksiä), ruutua ihan koko liikkeenä, nouto, eteenmeno, luoksetulo... Ruutuun olin spessu tyytyväinen, harvoja kertoja kun ollaa tehty koko liikkeenä ja hyvin meni! Figo kun aina ite tietää, mitä pitää tehdä ja alkaa tosi pian ennakoimaa, joten siksi harvoin koko liikettä. Luoksetulossa palkkasin stopista, ja heti piti otta monta läpijuoksua, kun viisaana ennakoi pysähdystä sitten koko ajan... ;-)

Kippeki sai tehdä ruutua (hyvin) ja eteenmenon.

Treenien jälkeen kävin vielä molempien kanssa lenkillä -ja kotona taas lähempänä puoli yhtätoista! :) Eipä ole ollu pitkästyttävää olla yksinkää, kun kaikki illat menny koirien kanssa touhutessa.

Tänää ajattelin mennä aksatreeneihin ihan aktivoinnin kannalta. Siis enhän mä siellä mitään tehdä osaa, mutta ajattelin että jos Kipen kanssa selvittäisiin yksittäisistä esteistä. Voisin ihan vahvistella niitä eniten vaiheessa olevia (rengas, kontaktit...). Ja joku oikeasti ohjauksen osaava voisi vaikka lainata Figoa ja tehdä rataa! :)

Ai niin, Pasi sai töitä Alexandrialta täältä Lahdesta. Joku sijotusneuvoja tms. Eli Pasi alottaa työt syyskuun alussa!!! Cool Ainut miinus tässä on, että Kemijärven leiri jää nyt väliin, koska Pasilla on juuri siinä jotakin koulutuksia...no onneksi on vielä EW-leiri ja MM-pentutapaaminen tulossa! Hymy