Kylläpä nyt sattui kivasti kerrankin vähä-treeninen viikko ja ihanat ilmat yhteen :) Arki-iltaisinkin pääsee vielä ihan auringon paisteessa lenkille. Metsässä jo osittain sulaa ja lumiset kohdat olleet aikas kivasti kantohangella. Koirillakin on selkeesti kevättä tassuissa, kun viipottavat menemään :)

kopla.jpg
Hahhah mikä ilme sattunut Wiulle :D ...jotenkin just lipasi kielellään ja huuli jäi noin.

Vähän jälkijunassa tajuttiin, että Wiullahan oli eka kertaa tässä neljän vuoden kynnyksellä valeraskausoireita. Alkuvuosi ollaan kummasteltu, että kylläpäs sitä väsyttää, kotona vaan nukkuu kokoajan... jotenkin pistettiin saikun jälkeisen huonon kunnon piikkiin, että treenit ja lenkit väsytti niin kovin. Noh, jälkeenpäin ajatellen oli varmasti joulukuisen juoksun aiheuttamaa "tiineyttä". Petailikin tässä "synnytyksen aikoihin" kovasti ja välillä löytyi lelukin sieltä petauksista... Nyt ilmeisesti "synnytys" on sujunut hyvin ja neiti on oma itsensä :D Mikä tarkoittaa sitä, että tuntuu nyt tosi energiseltä ja on sisälläkin sellainen pers´kärpänen. Seuraavien juoksujen jälkeen sitten tietää mistä mahdollinen epänormaali väsymys johtuu. Onneksi se ei tehdessä näkynyt juuri mitenkään, ainoastaan kotioloissa kun ei tapahdu mitään.

20150315_081609.jpg
Pitäisikö sittenkin vaihtaa missin uraan...?! :D

Senioreiden kanssa tehtiin kauden eka esineruutu tiistaina lenkin ohessa. Oli melkein sula 50x50m läntti, joten ei muuta kun PK-kausi käyntiin ;) Tehtiin niin, että vein kerralla 6 esinettä, joista Skippy haki eka 2, sitten Figo 1, S 1 ja F 2. Kaikki saatiin talteen! Torstaina lenkin varrella tein tarkkuusruudun kaikille; olipa jotenkin helppo kun kaikki löysivät niin nopeasti! Erityisesti ilahdutti Wiu, jolle vasta viime kesänä sattunaisesti vähän esittelin koko asiaa, niin nyt se heti teki kuin vanha konkari! Toki ei ollut kulmamerkkejä, pitää ne sille erikseen vielä opettaa, kun Skippyä joskus ainakin häiritsivät (yritti tuoda alkuun niitä, jos ei heti löytänyt esinettä).

20150313_162804.jpg
Joku tykkää poseerata!

Lauantaina oltiin omalla porukalla hallilla -kaikki aksasivat! Koponen ilmeisesti vähän liikaakin (vaikka rimat matalalla), sillä alkoi könkkäämään&ontumaan. Sunnuntaina ontui vasenta etustaakin levon jälkeen ja se vaan paheni su&ma lenkkien jälkeen. Olisiko jotenkin kompensoinut kipeätä takaosaa etupäälle...?! No nyt joutuu olemaan pari päivää ihan totaalilevossa... Onneksi ensi viikolle on aika Karoliinalle!

20150315_080932.jpg
Romukroppa <3

Wiu teki välillä kontakteista keinua&puomia sekä putki-keppi -erottelua. Pieni VIDEOkin tallentui tästä.

Sunnuntaina "pikkuneitin" kanssa Merjalla ilmasutreeneissä muutaman viikon tauon jälkeen. Kivasti meni tauosta huolimatta, umpparitkin oli muistissa ja ilmasu onnistui hyvin jo ihan 50m matkalta. Ensi viikonloppuna mennään kauden ekoihin metsätreeneihin, jee! Wiu tosin on agikisoissa, joten menen senioriosaston kanssa.

IMG_20150317_074913.jpg
Nyt on kyllä aamusin lenkkikelit kohdallaan -niin ihanaa!

Maanantaina hallivuorolla -nyt tehtiin tokoputken jälkeen enempi tottis-painotteisesti; seuraamista&henkilöryhmää, kaikkia jääviä (pelkän istumisen sijaan ;) ), luoksareita eri versioin (putken kautta, suorapalkalla yms.) sekä noutoa 1kg kapulalla. Olipa hyvän mielen treenit ja täpäkkä treenikaveri! :)

20150317_065612.jpg
Maanantaina kotiutui meidän pitkäaikainen "pitäisi ostaa" menopeli!
Pasi oli heti käyny testaamassa Figon kanssa.