Eilen HPSK:n porukan kanssa (Henna, Heidi ja Jari) hakuuttelemassa.

Kipelle tänään vaan kaksi ukkoa.

Eka hajunhaulla (pyörittelevään) vastatuuleen. Vähän matkaa lähetyslinjaa pitkin hajua poimimaa. Ekassa lähetyksessä kaartoi liikaa loivasti eteenpäin. Kutsuin pois. Tokalla lähetyksellä sama, mutta sai sieltä hajun niin ei enää tullut kutsusta pois. Koska asioissa pitää aina nähdä ne positiiviset puolet, niin olkoon tässä sitten se, että ei kuunnellut mua kun haju oli jo nenässä! :) (se negatiivinen oli sitten se, että ei mennyt suoraan piilolle.) (palkkana siankylkeä)

Toinen valmiina myötätuuleen. Kaksi ekaa lähetystä tyhjänä (oli mennyt tuulen yläpuolelta ukon ohi, niin ei saanut hajua). Kolmannella löytyi suoraan piilolle. Tässä positiivista se, että motivaatio ei yhtään kärsiny, vaikka pommitin samalle puolelle suht´samaan kohtaan ja tyhjät oli hienoja! (negana taas se ettei  löytynyt ekalla suoraan) (palkkana sikaa ja tennari)

Loppuun Kipelle vielä ilmasuja kiintorullalla. Eka oli umpparissa, jonka ovi oli kylläkin auki. Ekat meni paremmin (oikein hyvinkin), loppua kohti se alkaa jotenki sohlata eikä oikein jaksa keskittyä -olisko jotenki liian tylsää tehä samanlaisia ilmasuja monta putkeen?! Nyt seuraavassa ilmasutreenissä vaan pari TAI sitten alotan vihdoin irtorullilla oikeiden umppareiden opettelun!