Tämä viikko ollaan Kipan kanssa oltu kokonaan reenimättä –tokokassi kulkeutui ihan varastoon asti! Tai no, tehtii kevään eka esineruutu ihan tohon takapellolle. Koposelle sellanen tosi helppo motukkatreeni syksyn vaikeuksien jälkeen –vietiin esineet yhdessä ja likka haki kaksi. Figo haki loput kolme. Hyvin mäni, eipä tossa reenissä haastettakaa liiaksi ollut :)

Wiukin on käyny vaan tiistaina aksaamassa –ulkokenttäkauden virallinen korkkaus. Sitten ollaan vähän vaan höntsätty kotona pikkujuttuja&temppuja.

Torstai-iltana saatiin osteopaatti Tiina (Meiseri) ihan kotikäynnille. Tiinalla olen käynyt nyt kaksi kertaa hoidattamassa itteäni ja todennut hyväksi. Tiina hoiti koko nelijalkaisen lauman. Figo ekana; vasemmalta lantio jumissa/jännityksessä ja oikea lonkka. Lisäksi oikea etujalka naksui taivuteltaessa. Takapäätä hoitaessa aina hyvin huomasi, milloin jännitykset alkoi helpottamaan. F rentoutui ja piippailukin lakkasi. Katsotaan auttaako tämä hoito nyt takapään jäykkyyteen ja levon jälkeiseen könkkäykseen.

Skippylle takapään hoito oli selvästi epämiellyttävää, etupäätä sai ihan rauhassa vatkata. Se vaan on nii-in Kanki-Koponen…jäykkä kun mikä. Onneksi säännöllisellä hoidolla on pysynyt noinkin toimivana.

Wiukin tsekattiin ihan varmuudeksi, vaikkei mitään ihmeempää ainakaan ulospäin ole näkynytkään. Ei siitä kummempaa löytynytkään. Lapojen etupuolella (yllättäen…) jumista, muuten hyvän suora ja taipuvainen. Hirveen liikkuvat raajat sillä on!

asennot-normal.jpg
Aksassa kun nämä asennot on välillä aika hurjia, niin ei tee pahaa pienet kropan välitsekakukset aina sillointällöin...! (kuvat Tuula Pullinen)

Oli jotenkin niin näppärä tuollainen kotikäynti; koirat sai olla ennen ja jälkeen hoitoa ihan rennosti vapaana, ei tarttenu heti sulloa auton takaboxiin.