Illalla oli taas kisaavien tottistreenit. Oli vähän taas kiikunkaakun lähenkö, eikä kunnon vesisade ainakaan lisännyt intoa. Onneksi menin, tuli hyvä fiilis onnistuneista treeneistä!! Skippy oli tänään hyvä!

Ekassa sessiossa jääviä sekä luoksetuloja. Jäävät on nyt kohtuu hyvät, tai maahanmeno hyvä ja seisominen paranee koko ajan takapalkalla. Näihin olin siis tyytyväinen. Luoksetulot supereita! Kiira piti kiinni, niin sain kunnolla innostettuakin. Eka juoksin itse karkuun kun Kippe oli hyvässä vauhdissa tulossa, palkka vauhdista. Tokassa seisoin paikallani ja palkkasin vauhdista. Kolmas eteen HIENOSTI vauhdilla ja ihan loppuun asti!!

Tokassa sessiossa oli ryhmässä paikallaolo. Ok, vaikka vieressä mentii agilitya. Otettiin alussa myös luoksepäästävyys. Eka kerta Kipelle ja istui yllätyksekseni kiltisti aloillaan. Loppuun vielä käskyteltii eri tahtiin koiria maahan ja sivulle rivissä. Kippe ei paljoa reagoinut muiden käskyihin. Hyvin tämäkin.

Lopuksi vielä pitkä seuraaminen sekä lyhyt pätkä tämän jälkeen. Pitkä seuraamiskaavio oli myös grrrreat! :) Ja vähän leikkiä loppuun ennen kotiin lähtöä. Hyvällä fiiliksellä mentiin nämä harkat. Kyllä me taidetaan mennä elokuun lopulla kokeilemaan ALO-luokkaa, vaikka paljon onkin vielä hommaa, kun liikkeitä ollaan tehty lähinnä vaan osissa eikä kokonaisina suorituksina... ..