Jäänyki melki parin viikon tokopäivitykset tekemättä. Noh, samoja VOI-liikkeitä väännetty eestaas osina ja kokonaan. Viikko sitte lauantaina tehtii kokeenomainen Korkeavireen hallilla, meni aika huonosti. Paljon vikkuvikoja, ei keskittyny kunnolla seuraamisessa, baanaaniloppu luoksetulossa, vino kapulan palautus ja kapulalle murina, nihkee metaalinouto yms. pientä ja isompaakin. Ja kyyläily. Otan koira sivulle liikettä alottaessa niin kyylää merkkejä ja ruutua...eli on koko ajan menossa tekemää jotain muuta ku mun kanssa hommia.

Sama oli huomattavissa myös tiistaina paskiksella kun tein OIlin parina kaikki VOI liikkeet läpi, ei mitenkää kisamaisesti vaan vähän varioiden. Ärrrrsyttävää. On sellanen asia, joka on vähän varkain päässyt pahenemaan... Eli nyt jatkossa pitää kiinnittää tähän paljon huomiota ja palkkailla perusasennon kontaktista esim. kapulan heiton jälkeen yms. Kisoja varten tälle ei nyt ehi tehä mitää, mutta jatkossa.

Vähän ristiriitaisin ajatelmin huomisiin kisoihin. Tiedän, että periaatteessa osaa kaikki liikkeet kohtuullisesti ja jos kaikki menee putkeen niin voi tulla hyväkin suoritus. Tai sitten voi jäätyä mun jännityksestä tms. Huomisen tärkein tavoite mulle on pitää oma pää ja ajatukset kasassa ja uskoa koiraan. Se kyllä tekee kaiken just niinkuin olen opettanut ja vahvistanu, jos vaan luotan siihen ja meen lippu korkealla