Tänä viikonloppuna molempina päivinä eka lähtö kertoi, mitä tuleman pitää. Lauantaina kolme hyllyä ja sunnuntaina kolme vitosta. Sunnuntain lähtö oli melko aikainen. Aamulla herätys kuuden jälkeen ja menoksi. Riikkakin lähti Kouvolaan mukaan.

Figo jaksoi Kouvolassa vielä eka radalla ihan hyvin, mutta toísella ja kolmannella radalla alkoi väsy tulla puseroon. Etenkin viimeisellä radalla näki, että se oli jo ihan puhki. Näin kovaa rypistystä ei vielä ennen ole otettukaan. Vähän omaa hölmöyttäkin, kun ei tullut tehtyä sille tonskuvettä, jotta se olisi paremmin nesteyttäny itteänsä, mikä olisi voinut auttaa. Ensi kerralla muistaa sitten. Tällä kertaa kuva puhukoon enemmän puolestaan ja jätän selitykset vähemmälle. Kahdesta radasta on myös pohjapiirrustukset. Tuomarina jokaisella radalla Pertti Siimes.

Eka radalla ärsyttävin oli alku. Siihen ei keksinyt oikein mitään mielestään järkevää, mutta ihan hyvin onnistuin linjaamaan putkeen. Suurin osa valssaili siinä alussa. Vitonen tuli ennen rengasta olevalta hypyltä. Rata kokonaisuutena ihan hyvä suoritus.

Toinen rata. Vitonen tuli kakkoshypyn pudotuksesta. Toista kertaa putkeen mentäessä vähän säätöä, kun hanskasin liian rajusti (yritin siis kääntää linjaa kun linja suoraan väärään päähän putkea) ja taisi sitten bongata A:n. A:n jälkeiseen valssiin meinasi tulla tosi kiire, kun olin hetken hieman nukuksissa. Figo otti onneksi A:n alastulokontaktin tosi kuuliaasti. Lopun niistoon heräsin vähän myöhään, mutta ihan kiva siitäkin tuli. Kokonaisuutena ihan mukiin menevä rata. Alla vielä ratapiirros:

Kolmas rata. Kakkosesteelle mietin ensin niistoa, mutta koska tulokulma siihen oli niin vauhdikas niin tyydyin sylivekkiin, kun ne yleensä toimii meillä hyvin. Treenailin vielä oikein pihalla ennen lähtöä ja siellä ne toimivat kuin junan vessa. Radalla tein sitten jonkun ihme rävellyksen ja hyppy meni ihan läpi. Onnistuin kuitenkin virvelöimään koiran virheittä uudelleen radalle. Vitonen tuli 6 esteeltä jossa rima alas. Seikalle ja A:lle kääntö onnistui hyvin, vaikka se videolla juuri näykkään. Putken jälkeen alkoi näkymään ihan selvästi Figolla väsymys, ja en onnistunut auttamaankaan sitä niin hyvin kuin olin suunnitellut. 12:sta mun oli tarkoitus mennä seinän puolelle kääntämään koiraa kohti keinua. Taas keinulla hokasin, että nythän mulla tulee kiire tehdä suunniteltua valssia hyppyjen 14-15 väliin. Kepeillä näin selvästi, että Figolla on takki ihan tyhjä, mutta onneksi oltiinkin melkein maalissa. Remmille Figo sentään jaksoi vielä spurtata ja vähän äristäkin sille. Alla vielä ratapiirros

Kokonaisuutena ei niin pirteää menoa kuin eilen, vaikka tulokset sinällään parempia. Joka radalla harmittava yksi rima alas.