Voi eiiiii, Kippe alkoi perjantai-iltana agilitytreenien jälkeen ontumaan toista etujalkaa. Oli kotona illalla nukkunu jonku aikaa ja ylös noustessaan ei oikein varannut etujalalle... No minä sitten ite (todellisella ammattitaidolla) koitin tutkia jalkaa. Ei aristanut mitään eikä mitään näkyny. Sitten hieroin ja venyttelin (jälleen todellisella ammattitaidolla...).

Lauantai aamuna ok, joten lähdettiin hakumettälle. Kunnon lämmittelyt ja vain 3 pistoa. Lauantai-illalla ontui sitten oikein reippaasti samanpuolen takajalkaa.... Taas hieroin (nyt koko selkää ja takakinttuja) ja venskailin. Ei aristanu mun käsittelyssä mitään tiettyä kohtaa.

Sunnuntaina edelleen ontui samaa takajalkaa....vähän taas kotihoitoa illalla (nyt löysin aikakin lavojen välistä aristavan jumikohdan).

Tänää aamuna ei mun silmään ontunut mitään (tosin voi olla että en vain osaa katsoa).

Huomenna tiistaina Laioksen Markukselle osteopaattihoitoon ja keskiviikkona Henna tulee hieromaan. Eli ainakin nyt alkuviikon treenikiellossa. Katotaa nyt että pääseekö Kippe korkkaamaa agilityssä kisauransa launtaina....?! 

Mutta pääasia että saadaan meijän pieni kaveri kuntoon!!!


Toivottavasti kohta mennää taas näin vauhdikkaasti hakumettällä turvallisin mielin!!!
Kuva: Mari Laitinen