Torstaina käytii Pasin kanssa ravikilla tokoilemassa (joo-o, sain Pasin houkuteltua tokokaveriksi!). Kippe teki ekaa kertaa merkin+ruudun yhdessä -loistavasti mäni! Tehtii Kipen kanssa vähän kaikkia VOI-liikkeitä tunnaria ja paikkamakuuta lukuunottamatta. Meni ihan treenimäärän mukaisesti -työstettävää&hiottavaa riittää, intoa oli mukavasti. Figo&Pasi höntsäili myös vähän sitä sun tätä.

Perjantaina molemmille taas viestit.

Kippe loistavasti 4 pätkää. Eka pätkä oli jo n. 500m, siihen sitten jatkoksi vielä vaikea jäljestyspätkä 4-haaraisen polkujen risteyskohdan yli. Aivan tosi tosi taitava penneli!!!!!! Nyt kestää jo pidempiä odotuksiakin puussa kiinni. Ihan mielettömän tyytyväinen olen tähän Pönnisen viesti-kehitykseen!

Figo reppana oli taas vaikeuksissa. A-B -pätkä (n. 600m) tehtiin niin, että Figo ei edes nähnyt mun lähtöä, vaan tuli jäljellä koko pätkän -no probleemos!!! Mutta sitten B-A -pätkä oli taas työn ja tuskan takana että sain lähtemään. A-C -pätkää ei enää edes lähtenyt juoksemaan, joten tulin huutomatkan päähän ja otettiin ääniapu. No sitten tietty hyvin.

Nyt pitää Figo siirtää ihan helpolle "alkeistreenille", joko sillä on motivaatio-, itseluottamus- tai joku-pula, mutta ei viiti kiusata koiraa tällasella. Eli nyt vaan kivaa ja helppoa vähän aikaa!!

Lauantaina olin treenikamu Hennan&Ruutin henkisenä tukena heidän ekoissa hakukokeissa tässä Lahdessa. Aivan törkeen hienosti meni Rutku, hieno ykköstulos ja HK1 pisteillä 91/26/157!!!!!!!!!!! Eli ei me ihan päin pyllyä hakua treenata!!! Yes!! Ruuti on treenattu tuuli-ilmasuilla ja hajun haulla kuten Kippekin, on vaan haukkuva. Olin niin ylpeä likoista kun tekivät noin hienon suorituksen. Ukot nousi kolmella pistolla, heh.

Kippe pääsi iltapäiväksi mukaan kentälle kisahulinaa haistelemaan. Tehtii tottista siinä voittaja-luokan tottiskehän vieressä. Ei onneksi reagoinut ampumisiinkaan! Metrinen hyppy meni eestaas patukka suussa ja ekaa kertaa tehtiin PK-A-estettä -ei huimannut! Lisäksi Henna vei meille esineet sinne kisaruutuun (oli ainakin hyvin hajustettu ruutu) niin, että en tiennyt missä esineet on. Tämä loistavasti -2 pistoa ja kaksi esinettä nopeasti! Palkka vasta tokan esineen jälkeen.

Pojat oli Vuolenkosken maastoissa lenkkeilemässä ja mökillä Leaa moikkaamassa. Figo oli ollu ihan elementissään heinäsuolla -jäljestellyt ympäriinsä ja löytänyt aarteita, mm. vesilinnun kallon jota oli onnessaan nakerrellut.

Sunnuntaina oli taas tehoaamupäivä! Pojat aksaamaa ja me tytöt lenkille Katrin, Tiian, Peetu-staffin, Wilma-saksanseisojan ja Otso-kokkerin kanssa. Tunnin päästä vein Kipen kentälle tyttöjen jäädessä sytyttelemään nuotiota ja otin Figon vaihdossa metsään. Figo käyttäyty aivan mielettömän hienosti, vaikka mua eka jänskätytti miten reagoi vieraaseen Otso-urokseen. Sanoin Figolle että "anna sen olla" ja Otso sai olla rauhassa, vaikka vähän yrittikin ärsyttää Figoa... Figo vaan leikki ja juoksi ihanan Wilman kanssa!

Figo ollu nyt viime aikoina jotenkin ku eri koira -hirmu leikkisä ja kuuliainen. Tositosi mukava. Pasi sanoi että agility luistaa nyt tosi hyvin yhteisessä sävelessä ja Figo tekee täysillä töitä, vaikka on saanut paljon rahnuja ym. eikä natsikurista ole ollut tietoakaan. Ihana pikku-ukko <3

Kippe oli ollut vähän väsyny aksassa -ainahan se tekee, mutta ei ollu tehny niin täysillä ja vauhdikkaasti. Selvästi kuulema huomasi että väsy painoi. No toisaalta viikon treenisaldona olikin alla 2 viestiä, 2 tottista, esineruutu, vetojuoksulenkki, juuri ennen treeniä metsälenkki 3 koiran kanssa.... Kait se väsyy konekin joskus?!? ;-)

No sunnuntai ilta sitten nukuttii ja löhöttii kotona koko lauma! Sekin on joskus yllätävän mukavaa!!