Treenikentät kutsuu taas! Tai no, tää ja ensi viikko pitää vielä pysyä juoksujen takia poissa virallisilta koulutuskentiltä, mutta päästii sentää korkkaamaa reenitauko lähikentällä. Se on oikeastaa aika hyvä kohtuu valaistu hiekkakenttä, 5min kävely kotoa.

Mitäs me tehtii... seuraaminen, jäävät (istu&maahan), luoksetulo, noudot (metalli&puu), ruutu, luoksetulon stoppeja kierroilla.


Pönninen on taas vauhdissa!!
(Laitisen Marin ottama kuva)

Seuraaminen oli ISO miinus. Ei oikee oltu samalla aaltopituudella...Kippe ei kunnolla keskittyny, joten välillä kontakti putosi ja välillä sitten taas yliyritti mikä näkyi editämisenä ja poikittamisena. Olihan siellä ihan kohtuullisiakin pätkiä välissä, mutta kokonaisuutena aika persiistä. Mietin, että vaikuttiko juuri käsillä olevat tärppipäivät juoksuissa vai oliko ihan vaan kuukauden tauon takia ruosteessa...?!

Jäävät ok (nakkipalkka), luoksetulo suorapalkalla jalkojen välistä, joten ei siinä sen kummempia.

Puukapulan nouto oli hieno sekä loppuun asti että vauhtipalkalla. Metskua tehtiin tolppaa kierrättämällä, välillä eteen asti, välillä uutta kiertoa ennen palkkaa, välillä suorapalkkaa vauhdista jne. Mutta nyt olen saanu mielentilan muutettua metalliin. Kun kesällä se ei vielä koskenu koko kapulaa, niin nyt ihan tohkeissaa kiertaa tolppaa kapula suussa ja edessäkin pitää sitä senverran tiukasti, että voin vähän vetää vastaa / naputella. Jes.

Ruudut ihan jees. Eka vähän banaanina sisään, mutta paikat ruudussa ok. Kerran tehtii kokonaisena liikkeenä, kivasti.

Kierrätin tolppaa ja siitä stoppailin. Stopit ihan ok, maahanmeno vaati usein kaksi käskyä, kun ekalla vaan stoppasi...

Sitte oli pakko lopettaa, ettei ihan liikaa revitellä heti ekalla kerralla saikun jälkeen Mutta olihan se kiva päästä taas vähän ottamaa tuntumaa kunnon tekemiseen!!

Illalla sisällä vielä kaksi tunnaria ympyrällä, oma kapula eka klo 1 ja toka klo 6 kohdalla. Molemmat kivasti. Vähän kaukojakin. I-S ei kyllä yhtää pelitä yhtää pidemmältä matkalta, tai tekee sen väärin. Läheltä ok. Kuhan vähän jumpattii ennen safkaa...

Pojat oli lepakkovuorolla aksaamassa Korkeavireen hallilla. Figon puomi on kuulema ihan hurjasti parantunu ihan tässä parissa viikossa!! Pasi voi jo irtoilla eri suuntiin, jäädä eteen tai juosta ohi, niin F painaa kunnolla päätyyn asti hidastelemattaa tai Pasista välittämättä. Toki ovat nyt tehneet vaan niin, että ennen puomia on vaan pari estettä ja jälkeen ennen lelupalkkaa hyppy tai pari. Että ei vielä osana koko rataa.


Kontaktit syynissä... (kuva kesältä by Mari Ali-Raatikainen)

mm. ihmisnuolta olivat tehneet Agilityakatemian uuden DVD:n innoittamana! Figo kulkee nyt kuulema tosi kivasti ja Pasi oli oikein innoissaa!! Seuraavat kisat kuitenkin vasta tammikuun alussa, siihen asti hienosäädetään sekuntteja kellosta pois, hih.