...PK-kausi ainakin korkattu, kun molemmille likoille on parit hakutreenit tehty ja Koposelle jälkikin. Wiu pääsee huomenna ekalle jäljelle. Ja esineitä hömpätty pellolla koko sakille.

Onpa ollut kivaa touhuta mettäjuttujakin talven jälkeen :) vaikka mun asenne on (nyt viimeistään) lipsahtanut sellaiseen kiva kun on kivaa -moodiin, eli ei takerruta pikku yksityiskohtiin. Tuottaa varmaan tulosta ja vie koiria eteenpäin... no kuten todettu, tätieläimen koeura taitaapi olla ohi, joten sille on ihan se ja sama meneekö kaikki ihan pilkulleen. Wiun koeura ei sensijaan ole alkanutkaan ja kuten todettua, saa nähdä alkaakokaan ikinä, koska metrin hyppynouto. Joten, tässä tilanteessa on hyvä treenata sillai löysin rantein.

Wiun haku on kyllä toiminu kivasti talvenkin jälkeen! Ja kun en nyt jaksa nillittää niistä rullan palautuksistakaan enää, niin ollaan saatu kiintorullailmasut täysin mukaan etsintään. Sehän siis tulee sivulle, ja tiputtaa rullan suustaan ihan omalla luvallaan. Kivasti jo itse osaa ratkoa umpparinkin ilmaisut ja työskentely muutoinkin on ihan jees, ainakin mun kriteereillä ja tiiän että kyllä me maasto selvittäisiin kokeissa vaikka heti huomenna. Eli hyvillä mielin alkaneelle kaudelle! Koitetaan pitää etsintä hyvänä, tehä eri maastoissa, tyhjiä, umppareita ja rutiinia hommaan.

hakuwiu.jpg
Wiu täytti jo 5 vuotta 3.4., nämä kuvat on synttäripäivän treeneistä

Koponenkin toki pääsee sillointällöin hakuilemaan, vaikkei (ainakaa haku)kokeisiin enää menekään. Kauden ekoissa täti taisi olla ihan intopinkeenä ja ekaa kertaa ever ilmaisi tyhjän umpparin -varmuudeksi kolme kertaa ennen kuin uskoi että kannattaa jatkaa syvemmälle ;) Tänään heitettiin Sannan&Kelmin kanssa sellanen 5 tunnin keikka Vuolenkosken metsiin, siinä sitä ehti treenaamaan, lenkkeilemään ja kahvittelemaan. Ihanan rento ja kiva reissu, ja siistiä että joku jaksaa lähteä mun kanssa treenaamaan kahta senioria ilman kisatavoitteita ja mukana vielä tuo pikkuihminenkin. Koposelle tehtiin ihan kokeeksi hakua niin, että ajettiin periaatteessa voittajan rata tallaamattomaan metsään. Tyhjiä ja Sanna sinkosi lennosta kolme kertaa maalimieheksi. Toimi! Ja ilahduttavaa oli, että meno ei tuntunut yhtään seniorin koivissa -paineli ihan kepeesti koko treenin!

hakutati.jpg

Skippyn eka jälki oli 600m (pidempää en oikein saanu siihen läntille, tein hakutreenien yhteydessä mulle vieraaseen maastoon), 3 keppiä, vanheni 2h ja jana n.40m. Olipa harvinaisen tarkkaa jäljestystä mun tallaamalla jäljellä!! Janalla pyyhkäisiä jäljen yli, muutoin kaikki meni putkeen.

Wiun metrisen projekti on jatkunut tossa kotipihassa, teemalla rennosti ja itsevarmasti. Ei ole tullut takapakkeja nyt, mikä on vallan kiva! Mutta matkaa on edelleen kokonaiseen suoritukseen... paljon.

Tänään, 23.4., Wiu kävi Mikkelissä vuoden toisissa agilitykisoissaan. 2 nollaa (voitto ja 2.sija, kunnon stoppikontakteilla), yksi HYL (Pasin kämmi). Eli kuudesta startista on nyt tullut 5 nollaa, nollaprosentti alkaa olla kohdillaan ;)

Ja Figokin tuli mummolasta takaisin kotiin. Se on hömpänny mukana, hakua lukuunottamatta, kaikkea mitä likatkin. Sillä ei kyllä 10 vuotta ole vauhtia hidastanut. On kyllä niin kiva kun se edelleen on energinen ja touhukas <3

figoseniori.jpg