Tänään otettiin illemmalla hakua jälleen Sanna&Wipin kanssa. Nyt oli mukavaa, kun vettä ei tullut saavista kaatamalla. Ei satanut ollenkaan! :) Tämä hyvä kun koirat odottelivat puissa kiinni vuorojaan, kun autoa ei saanut mitenkään ajettus suht´lumettoman alueen läheisyyteen. Joten saatiin pieni alku- ja loppulenkkikin!

FIGO aloitti. Neljä pistoa joissa jokaisessa valmis ukko. Tämä siis niin, että minä ja Sanna liikuttiin 1 ja 2 piiloista 3 ja 4 pistoille tallaamattoman alueen takakautta. Figolla oli tänää hyvä ja keskittynyt ote hakuiluun. Tällöin myös yhteistyö oli sujuvaa kun jätkällä (molemmilla :)) pysyi kierrokset alhaalla. Ekalla pistolla Figo löysi mut hyvin, juoksi suoraan niin kauan että sai hajun. Hyvä alku! Toisessa lähetyksessä meinasi napata sivusta jäljen ja uusi lähetys. Nyt hyvin ja Sanna löytyi kuulema melko vaikeasta piilosta. 3 pisto taas mulle erinomainen. Olin alkuun ajatellut että olenko liian kaukana, mutta tosi hyvin, suoraan ja nopeasti löysi. 4 pisto Sannalla vaikeaan maastoon myötätuuleen kalliota ylös. Kolmannella lähetyksellä vasta irtosi suoraan rinnettä ja kukkuloita ylös, 2 ekaa meinasi kaartaa eteenpäin rinteen mukaisesti. Sitten löytyi pienten tarkistelukierrosten kautta "ukko". Sanna oli piilolta nähnyt kun Figo oli tarkistanu piilon mihin Sanna oli eka aikeissa jäädä ja muutenkin hetken kierrellyt ennenkuin sai oikean hajun. Kaiken kaikkeaan Figo etsi tänään hyvin ja oikeassa mielentilassa. Se työskenteli koko ajan eikä juossut päättömänä. Tällälailla kun saisi sen tästä lähtien aina tekemään! :)

Wilma teki välissä onnistuneet näkölähdöt ja hajunhaut vastapainona viimekertaisille vaikeille harkoille, jossa oli vain valmiita maalimiehiä. Wilmakin oli selkeästi innoissaan touhusta!

SKIPPY tuli vikana tekemään 3 hajunhakua. Kaksi ekaa oikein "oppikirjamaisen" onnistuneesti. Tokalla oli ihan kunnonmittainen lähetysmatka. Viimesestä en ole varma oliko ihan hyvä vai huonompi..? Haettiin haju, mutta ennen lähetystä pidin pikku tauon ja odottelin hetken. Ajattelin vähän vaikeuttaa ja katsoa muistaako silti mitä pitää tehdä. Lähetyksestä kaartoi liikaa eteenpäin, josta kutsuin pois. Uusi lähetys muutama askel edempää ja nyt lähti hyvin eteen. Joutui kuitenkin etsimään maalimiestä hetken. Maasto oli tässä kallion rinnettä, joten työskentelyn näki koko ajan tosi hyvin. Huomattiin selkeästi kun sai hajun, häntä alkoi vispaamaan. Joutui kuitenkin etsimään jonkun aikaa ennen kuin osasi paikallistaa piilon&ukon. Koko ajan etsi selkeästi nenällään ilmasta. Jos olisi etsinyt silmillään, olisi varmasti nähnyt maalimiehen! :) Joten etsinnän palkaksi jäi hyvä mieli kunnon löydöstä. Ennen metsään menoa otin Kipelle vähän seuruutuksia kun odoteltii Sannaa kyytiin. Nämä ihan mukavia, Kippe alkaa jo osata käyttää takapäätäkin. On vaan kehittänyt "kivan" tavan välillä napata mun reidestä kun lähdetään liikkeelle...tämä joskus kun on oikein innoissaan. Pitääpi karsia pois.

Koirat on selvästi innoissaan kun päästään taas hakumetsiin! Nyt pitää sitten vaan löytää uudet treeniporukat kun muutetaan parin viikon päästä. Sitä ennen otetaan kaikki ilo irti Sannan&Wilman treeniseurasta! ;-)  Ja vielä ehtii muutamiin Simpekin treeneihinkin!!