Maanantai väsymyksestä huolimatta lähdin hakemaan kisatuntumaa epiksiin. Käteen jäi vähän kaksinaiset viilingit. Ihan kiva että rutiinivedolla saatiin nolla, mutta muutamissa mutkissa Figoa sai vähän virvelöidä. Hyvä muistutus, että koiran vire on erilainen kisatilanteessa.

Ykkösten rata oli aikamoista juoksentelua. Alussa vähän haastavampi kepeille laitto ja lopussa pikku vääntö, mutta muuten sillä radalla ei ollut oikein annettavaa ohjauksellisesti. Saipahan vähän alkulämpimää. 2-3 luokkien rata oli suurinpiirtein alla olevan kuvan kaltainen:

8 esteellä mietin, että ottaisiko koiran yläkautta, jotta mutka ei valuisi, mutta päädyin ottamaan alakautta, ja vähän virvelöinniksi se meni. Siinä saatoin olla myös ohjauksellisesti vähän myöhässä. Tulin siis A:n ja putken välistä. 11 esteellä Figo meni pahasti pitkäksi, tuli aivan läpi. Olisi ehkä pitänyt alkaa valmistelemaan mutkaan aiemmin, kun nyt vain jotain sihahtelin ja yritin tehdä sylivekkiä. 16:sta tosi hyvä jenkki, jossa varmaan auttoi tyhjyys esteen takana. Lopussa ei ihmeitä. Tulos nollavoitto.