Molemmat koirat madotettii heinä-elokuun vaihteessa (Skippy Axilur, Figo Flubenol), Skippylle myös punkkikarkote (Baywantic, ainoa joka ainaki Figoon tepsii...), varmaan pitäs vielä antaa Figolleki uusi, kun edelisen teho alkaa hiipumaa (pari punkkia löytyny kuonosta...).

Muuten perussettiä mökillä elellen; juoksulenkkiä, marjastamista ja uintia. Mä tietty oon käyny päivät töissä....Pasilla työnhaku jatkuu.

Vkonloppuna esineruutuakin Tanjan kanssa, Skippy oli hyvä (oli jääny liiveistä kiinni ja tuli ekan esineen kanssa ilman liivejä (jotka myöhemmin löydettiin risukasaan juuttuneina...)), mitä nyt vieraat, omituiset esineet vähän kummastuttaa -> tarttis aina vaa treeniä vierailla esineillä. Figo oli ihan sika ja joutui takas autoon (=juoksi kierrokset kaakossa vaan kaikki eisneet läpi, mutta ei sitten innostanu palautella...).

Eilisestä parkkipaikka tokoilusta senverran, että metallinouto alkoi sujumaan Vuokon ohjein, eli kapulaan vähän maalarinteippiä -> jota sitten maltillisesti vähennetään. Mutta heti muuttui metallinenkin kapula mukavaksi, ja palautti innolla. Ei ollenkaan sitä "onkopakko-enhaluu-ällöä"-ihmettelyä. Ja sain ekaa kertaa (tennispallon avulla Hymy ) kaukoihin sen oikean ilmeen, eli ihan täpinöissään häntä pysyssä odotti seuraavaa käskyä (siis oikeasti sitä palloa). Tehtiin ihan M-I -vaihtoa siitä aina palkaten, kerran M-I-M-I -sarja. Jäävissä nyt onnistui istuminenkin aina oikein, samoin maahan ja seiso. Ai niin, myös tunnari kera 8 vieraan palikan kanssa 2 kertaa ihan mallikkaasti. Wow, Skippy oli pätevä eilen!!! Ja samoin Figo, joka komppasi tehden aina samat jutut kun mitä Kippe! Silmänisku