Agilityn täyteinen viikonloppu Jennin&Markon luona takana! Olipa mukava viikonloppu EW-porukalla, treeniä, treeniä ja vähän muutakin! :) Oli tosi hauska nähdä Figon sisaruksia, joista oli mukana Jens ja Nipsu.

Perjantaina ajettiin Pohojanmaalle ja perillä oltiin seiskan tienoilla. Ilta meni jutellessa, syödessä ja MM-karsintavideota katsellessa (ei mitään paineita omille treeneille ;-) ). Koirat sai olla aidatulla pihalla keskenään -Figolle paratiisi kaikkien ihanien narttujen seassa ja Skippylle taisi olla aika tuskaa kun oli niin paljon koiria ympärillä...

Lauantai ja sunnuntai aamupäivät vierähti agilitykentällä Jennin vetäessä treenejä ja iltapäivät Heinon Päivin toko-opeissa. Pitkiä treenipäiviä, jotka Figo jaksoi ihan tosi hyvin, vielä sunnuntai iltapäivälläkin teki tottista innolla!! Pasi veti Figon kanssa agilityt ja minä tottikset. Skippy oli mukana seuraneitinä, tai ei ollut ryhmissä mukana, mutta treenasin itsekseen tokoa senkin kanssa.

Voi hitsit, vaikea purkaa kaikkea opittua....

AGILITYSSÄ Pasi sai taas neuvoja omaan ohjaukseensa; äänenkäyttöön ja yhdessä tekemiseen. Se on kyllä ihmeellistä kuinka edistyksen huomaa heti kun pääsee kunnon oppeihin!!! Figolla vauhti lisääntyi samantien kun Pasi teki pikku muutoksia ohjauksessa ja omissa liikkeissään.

Opittavaa on vielä paljon, kun kokemusta&rutiineja on niin vähän. Nyt oli vielä muutamaa astetta haastavimpia ratoja kuin normaalisti, la agilityrata ja su hyppyrata, jotka käytiin tarkasti pätkissä eri ohjauskuvioita miettien ja kokeillen. Välillä meno oli jo hienoa ja sujuvaa, vaikeissa kohdissa Pasi taas joutuu miettimään omaa tekemistään vielä niin paljon, ettei pysty tekemään yhdessä Figon kanssa&tsemppaamaan sitä. Mutta suunta on hyvä! :)

Ja aiemmn treenin tuloksena kontaktit oli nyt hyviä, kuin myös pujottelun sisäänmeno!!

Alla pari tyylinäytettä Figolta&Pasilta :)

1835381.jpg

1835382.jpg

1835389.jpg

1835387.jpg

1835385.jpg

Alla myös kuvat sisaruksista:

1835383.jpg
Kolmosissa kisaava Jens-veli (Eyewitness Cover Story)

1835384.jpg
Kakkosissa liitävä Nipsu systeri (Eyewitness Comedienne)

TOKOSSA oli alussa taas tuttua Figoa -lauantaina ekassa toko sessiossa kiinnosti kaikki muu kuin minä&lelut...tulipa heti epätoivonen olo yrittää seuraamista ja oikeastaan mitä vaan. Olin jo lyömässä hanskoja tiskiin, kun seuraavalla kierroksella oli ruutu. No tästä Figo innostui (ja minä rentouduin?), ja alkoi tekeminen pelittämään. Ruutua otettiin lelulle juosten ja sitten ilman lelua stoppauksella. Tosin vauhti oli niin hurja että pysähtyi yrityksestä huolimatta vasta ruudun taakse...tähän Päiviltä vinkiksi, että antaa koiran etsiä itse paikkaansa ja vasta kun on itse hakeutuu ruutuu, niin sitten se stop-käsky, ei siis täydestä vauhdista! 3. kierroksella luoksetulot. Suora luoksetulo ok, vaikka minusta loppu hidas, mutta kuulema ihan riittävä. Sitten pysäytyksellä -> pysähtyi kun seinään! -> palkka. Loppuun vielä yksi läpijuoksu vauhdilla.

Sunnuntaina 2 kierrosta. Eka kaukokäskyt. Nopea istumaan nousu siirtyi myös vieraalle kentälle, jes! Kaket oli ok, sain hyvän vinkin tehdä niitä leikinomaisemmin peruutusta apuna käyttäen.  Peruutuksesta sitten randomilla eri asennot. Tokasatsissa hyppynouto. Metalli oli ällö, sain kuitenkin ottamaan suuhun ja pikku kannosta vauhtipalkka. Hyppynoudot puukapulalla hyviä, palkkasin nämäkin takasin tullessa vauhdista.

Loppujenlopuksi tokoilusta jäi positiivinen fiilis, vaikka aloitus olikin niin karsea! ;-)

SKIPPY tokoili mun kanssa kaikkea tuttua. Hyppy tökkii edelleen (menee varmaan ensi lauantain kokeessa huonosti...). Paikallaolo otettiin ryhmässä niin, että Päivi vaivihkaa kutsui kesken paikallaolon oman koiransa luokseen Skippyn vierestä. Halusin nähdä reagoiko, jos joku lähtee kesken paikallaolon -ei reagoinut! :)

Tässä nyt tosi pikainen tiivistys näin työpäivän keskeltä! :) Antoisa agilityn tehoviikonloppu oli, isot kiitokset etenkin Jennille&Päiville opeista ja kärsivällisyydestä!! ;-) ...ja kaikille muille tietenkin rattoisasta seurasta!