Tällä viikolla ollaa Skippyn kanssa vähän tsempattu taas tokoatiistaina juoksulenkin jälkee kotipihassa, keskiviikkona toko cup Hollolassa ja torstaina alakentällä, lisäksi kaukoja aina lenkin varrella leikkien. Eli yksin tehty toko cupia lukuunottamatta. Yksin reenaaminen ei vaan sovi mulle/meille...ei jotenki edetä siinä, kun ei ole häiriötä, liikkuria yms. Eli yksintehden menee hyvin, mutta heti kun on muita niin huonosti. Mä otan jotenki painetta katsojista ja menen jumiin. Mikä luonnollisesti vaikuttaa Pönniseen ja tekee siitäkin epävarman.

Keskiviikon toko cup oli taas jotenki toooosi huono suoritus meiltä... Tai olihan siellä osittain hyviäkin väläytyksiä, mutta kokonaisuutena ei oikein mikään liike onnistunut. Enkä mä pysyny ollenkaa mun suunnitelmassa esim. palkkauksen suhteen. Ja sain itteni kiinni taas siitä, että kehässä ollessa mietin, mitä muut ajattelee...Mie oon nii-in tyhmä tän asian suhteen. Huokaus. Ketä kiinnostaa?!?! Oon vaan epäreilu Kipelle.

Eilen sitten taas alakentällä tosi kivat tottikset eteenmenoineen (no tehtii me metskunouto tokon puolelta) jossa oikeastaan kaikki onnistu.

Nooooh, ehkä mäkin olen oppinu siihen mennessä ku Kippe on jotain 10vuotias.... Ai niin, Skippyn sisko Vissla tokoili Carolan kanssa hienosti jo toisen EVL ykkösen!!!! Joten ei näissä koirissa mitään vikaa ole, vaan hihnan yläpäässä (toki ikinä muuta ole epäillytkää!)

Eilen iltalenkin lomassa pari pudotettua, kun Skippy löysi metsästä sukan jämät ja tyhjän littanan muovipullon, niin pitihän sitä palkaksi tehä jotain kivaa.

Pojat on luuhunnu tiistai&torstai illat kentällä, kun Pasi on eka vetäny alkeiskurssin ja perää kisaavien reenit.

-------------------------------------------------------------------------

Lauantaina oltii Vuolenkosken tien varrella hakuilemassa Jarin, Hennan & Peten kanssa. Kippe joutu todella hommiin ja vedin sen ihan piippuun....rata oli noin 200m ja ilma aika lämmin. Tarkoitus oli tehdä; löytö (ilmasulla) - tyhjä - tyhjä - löytö (suorapalkka) - löytö (ilmasulla) - tyhjä - löytö (suorapalkalla).

Eli 7 pistoa. Mutta koska kaikki ei aina mene kuin Strömssössä, niin pistoja tuli ainakin 12...heti ekalla (umppari) ei löytäny irtorullaa ja kiintorullaa ei ollu kaulassa, jotenpalasi piilolta kaksi kertaa aluetta eteenpäin ilman rullaa...vasta kolmannella lähetyksellä onnistui. Tyhjiä jouduin ottamaan tupla lähetyksillä, kun teki niin piikkimäisiä pistoja (veikkaan, että oli niin hurja tuuli, että haistoi ettei siellä ketään ole, eikä sitten turhaan juossut). Kaiken räpellyksen ja hinkuttamisen jälkeen saatiin rata ajettua, mutta Kippe oli ihan puhkipoikki...vikalle näytölle ei lähtenyt ennen juottamista, samoin toi vika löytö, lähetin eka vähän väärään suuntaan ja siihenkin tuli 2 tyhjää, kolmannella ei meinannu lähteä vaan kävi maahan makaamaan. Juotin taas ja sain ku sainki vielä pistolle ja nyt lähetys oikeaan suuntaankin, niin löytyi se viimeinenkin. Sieltä kunnon palkka (pihviä&jalkapallo). Vähän koeteltii Kipen uskoa ja pikkasen tuntui pahalta vaatia toiselta noin. Mutta toisaalta, sai aina palkan ja kovin oli tyytyväisen oloinen koira radan jälkeen, joten ehkä tuosta jäi jotain positiivistakin. Pääasiassahan Kipelle on aina tehty aika helppoja treenejä enkä ole koskaan laittanut sitä noin lujille, että meinaa usko&kunto loppua.

Autoon lepäämänä ja vielä esineruutu. Takakulma nousi heti, sitten etti kovasti takarajalta, ennen kuin nosti keskiesineen ja toisen reunan etuesineen. Kivasti työskenteli ja meni minne lähetin, eikä epäröinyt vieraita esineitä! JES!

Figo oli mukana aluetta tallaamassa&Ruutin kanssa juoksemassa ja teki esineruudun.

Loppuun vielä lenkki Hennan&Ruutin kanssa, ja niinhän se vierähti metsässä taas melkein 5 tuntia

-------------------------------------------------------------------------

Sunnuntaina Vuokko piti meille tokokoulutusta ravikilla auringon paahteessa. Kipelle luoksetulon stoppeja niin, että Vuokko heitti Kippeä pallolla samaan aikaan mun käskyn kanssa. Näyttäisi toimivan Kipelle. Aika paljon piti tehdä läpijuoksuja, kun alkaa ennekoimaan, niin kierroilla kuin liikkeenomaisessa. Eli tätä jatketaan aina kun on avustaja. Alkuun pallo koiraa päin kaskyn kanssa samaan aikaan ja pikku hiljaa sittne vähän viiveellä, että saa mahdollisuuden reagoida käskyyn ensin.

Tokalla kiekalla tunnaria, kun mua hämää se kisoissa varmisteluhaisteluna näkyvä epävarmuus. Kuulema vaan vaikeampia treenejä, että koira joutuu treeneissä työskentelemään ja ratkomaan pulmia ja saa itsevarmuutta. Nyt laitettiin paljon vieraita kapuloita ja sitten kaikkea muuta roinaa tunnarikapuloiden väliin (merkkejä, kapuloita, limsapullo jne.). Kippe meni aika varovasti kapuloille, haisteli hyvin ja otti heti oman kun osui kohdalle -hyvä. Vauhtipalkka. Palkkaakin pitää muistaa varioida, että loppuun asti palautus on yhtä kiva kun vauhtipalkka!!

Loppuun tein itekseni jäävät (kaikki hyvin), seuraamista vähän (kivasti kaikki nopeudet ym.), luoksetulon ja eteenmenon jalkapallolle.

Loppupäivä ansaitusti löhöttii mökillä, korkattiin veneilykausi ja nautittiin kylmät sidut terassilla (kaksi viimeistä koski siis vaan mua&Pasia)