Aaarrg mikä sunnuntaiaamun herätys 6.30…Figon ekat (ja vikat) mister-kisat, onneksi tuossa melkein vieressä, Lahden messuhallissa. Pojat ajeli aamulla mökiltä kotiin, oli melko pirteä kepo, kun olivat veljensä kanssa valvoneet pitkälle yöhön. Noh, itse näyttelystarba oli pölähtäneen näköinen oma itsensä. Vähän jänskätin, että saanko aamulla ihan ruskea tassuisen bortsun illan maneesitreenien jäljiltä. Melko valkonen oli onneksi!
 
Tosissaan onneksi näytelmät oli ihan tuossa 10min ajomatkan päässä. Ite henkilökohtaisesti en ihan ymmärrä miten jotkut jaksaa noissa näyttelyissä ravata? Kauhea häly ja ruuhka joka puolella. Ja ei ainakaa Figo tuosta nauttinu. Tosi nätisti makoili meijän jaloissa kun odoteltii omaa vuoroa ja muutenkin oli näennäisesti rauhallinen, mutta kyllä siitä näki että oli kummissaan ja stressasi.
 
Figo esiintyi kyllä toooosi hienosti. Tai ei ehkä näyttelymäisesti kaiken taiteen sääntöjen mukaan hienosti, mutta seisoa tökötti paikoillaan, juoksi mun vierellä ja antoi ihan coolisti tuomarin röpellella itseään. Hallin lattia oli älyttömän liukas, joten ei siinä oikein pystyny normaalisti juoksemaan.
 
Tuomarina siis Mari Palgi, tässä tuomio:
 
Keskivahva, jäntevässä kunnossa. Hyvä pää ja ilme. Keskipitkä kaula. Hieman kyömy ylälinja seistessä. Sopivasti kulmautunut edestä –heikosti takaa. Liikkeessä askel jää lyhyeksi ja kantaa häntäänsä selän päällä.
 
Hyvä. Eli tavoite saavutettu! Loppu siitä AVA:sta on sitten Pasin heiniä, hih.
 
Muutama Hämäläisen Tiian ottama kuva kehästä -kiva että jäi kuvamuistotkin Figon näytelmä depyytistä:
 
 
Toimituksen kommentit: Tottahantoki pitää jäntevässä ja sporttisessa kunnossa olla –jokaisen miehen!  Ei Figo ole kyömy, Kippe on, mutta ei Figo!!! Ja kuka siellä liukkaalla lattialla jännityksessä voisi rennosti pitkällä askeleella ravatakaan?! On sillä oikeasti pitkä, hieno askel!! Ja sitä paitsi mun kaverit aina sanoo, että Figo on maailman kaunein koira!! Omituinen tuomari….  
 

Tässä todistusaineistoa, että on komea poika!!
 
Eilen olin Skippyn kanssa ILMAISUTREENEISSÄ, nyt kun pakkaset on hellittänyt niin saatii ilmasutreenitkin käyntiin. Onneksi on useampi koissu kenelle pitää rakentaa ilmaisut, niin saadaan porukalla treenittyä tässä lumien aikaan kun etsintää ei oikein pääse tekemään. Tehtiin ihan sellaisella pienellä parkkipaikalla, maalimiehet näkösällä, joskin keskellä hankea (ei haitannut). Ja muistin ite edetä joka kerta, että tuli ”kolmio”.
 
Pari ekaa meni niin, että Kippe pudotti rullan ihan liian aikasee. Sitten meijän treeneissä vierailemassa ollut Heli sanoi, että ole ite rauhassa äläkä höpötä sille turhia. Ja kappas, kun minä muutuin eleettömäksi, tuli rullat hienosti loppuun asti jokaisella kerralla! Kiitos Helille! Eli viimeseen neljään ilmasuun olin tosi tyytyväinen.
 
Ohessa ilmaisijoita:

Kaino rullailee
 

Leia treenaa haukkua
 

Vitin ekat rullatreenit
 

Skippy on jo päässyt palkalle
 

Mila nakkiringissä tutustumassa uusiin maalimiehiin
 

Pikku-mali Kettu (14vkoa) on jo nii-in pätevä käyttäytymään!
 
Kaikki kuvat Mari Laitinen, laittelen joskus lisää kunhan saan niitä käsiini! Iso kiitos kuvista!
 
Sitten käytii vielä hiihtämässä joku 6-7 km lenkki Heinolassa valaisemattomalla purtsilla (oli onneksi vielä päivänvaloa vähän jäljellä). Kippe oli paljon vapaana, vedossa muutamaan otteeseen. Hyvin luisti!
 
Pojat oli päivän mökillä, ja käväsivät sieltä Asikkalan maneesissa aksaamassa. Ihan ok kuulema oli mennyt. Tänää illalla epiksiin Asikkalaan. Mutta sitä ennen päikkäreille vähän paikkaamaa aamun aikasta herätystä....!