Hallilla oli valmis rata, joten ei jaksettu ryhtyä muuttamaan, sillä aikataulu oli tiukka. Vähän päättömäksi höntyilyksi se meni minulta, mutta menköön. Perjantaina jätän treenit väliin, kun viikonloppuna on kuusi lähtöä. Vedin radan kertaalleen pätkissä lävitse ja sitten hioin muutamia juttuja.

Lähdin 1-2 esteiden välistä. Perjättö putken päähän. Korjasin linjaa 3 esteelle eli eli tein juoksemalla pienen kaaren 3:lle. 7:n otin vasemman kautta, takaakierrärys-valssilla ja jatkoin ulkolinjaa. Renkaalle ja 10:lle lähetin ja takanaleikkasin, 10 vähän valui, vaikka yritin kääntää kroppaa ajoissa esteelle 11. Menin esteen 11 ja putken väliin. Muurin otin twistaten, josta kipin kapin 14-15 väliin puolivalssi ja koiran päästö selän taakse ulkokulmaan. Rintamasuunnalla taisin vähän jeesata putkeen menoakin, ettei hyppäisi 16:ta pitkäksi. 18:sta tein jaakotuksen ja siitä kepeille. Keppien päätyyn päällejuoksu. 22-23 halusin ottaa välsitävetona, koska se ei ole meidän vahvimpia juttuja. Normisti kaarrattaisin kauemman siivekkeen kautta hypyn 23. Ihan mukiin menevä rata.

Vähä yritän muokata ohjaustyyliä tai ainakin kokeilla, mutta se vaatii ensin treeniä.

Skippy pääsi vähän liitämään, kun minä (Riikka) olin niin kipeä, että ei kertakaikkiaan pystynyt lähtemään tokoilemaa. Sanoin sitte Pasille, että ota Pönninen mukaa, jos joku jaksaisi sitä touhuttaa. Eija oli kuulema menny ylläolevaa rataa Kipen kanssa (iso kiitos Eijalle!!) ja Pasi ite loppuun tehny hyppytekniikkareeniä. Niin hauska koira, kun sille on aivan sama, kun on ohjaksissa