Wilmalla oli action wiikend, 6 starttia! Se sai lepäillä kokonaiset kolme päivää (ke-pe) ennen kisoja, ettei ainakaan tassuissa painaisi vanhat menot&treenit. Ei painanut ei, eli samalla draivilla kaikki radat :)

Lauantaina Riihimäestä saldona HYL - 0 - HYL. Hyllyt oli taas aika pieniä (Pasin) mokia, este väärinpäin tms. Kokonaisuutena edelleen hyvää menoa. Nollalla sijoitus oli 2. Pirtun&Timon jälkeen ja H-SERT!! Nyt sitten vikan H-SERTin metsästys jääkin ensi keväälle.

20121229_4MG_9613_small-normal.jpg
Kuva Jukka Pätynen

Sunnuntaina Lempäälässä lähtijämääriltään isoissa kisoissa tulossaldona HYL - 0 - 0! Nollat tuli agiradoilta, eli nyt on 5 nollaa kasassa arvokisoihin, sisältäen tuplan&voiton, huh! Ekalla nollalla sijoitus 5./83 ja SERT!! Näin siis myös AVA-kello tikittämään :D Sunnuntain nollaradat täällä KLIK. Esalle&Outille taas kiitokset kuvaamisesta ja SuperOnnittelut palkintopöydän putsaamisesta (Outille 1 ja Esalle 2 voittoa!)!

Tuli mieleen, että hauskasti meidän jokaisella koiralla tikittää valiokello; Figolla H-AVA, Kipalla TVA ja Wiulla nyt AVA&H-AVA!