Huh, mihin nämä päivät oikeen menee?!? Meneeköhän arki jotenkin liian ruutilla, kun tuntuu että viikot vaan juoksee alta pois!

Ei mitään maata mullistavaa olla touhuttu. Maanantai ja tiistai oli lenkkipäivä. Maanantaina ihan mettässä käpötellen, tistaina purtsilla juosten, molemmat koirat vetämässä -toisella toinen, toisella toinen. Kippekin alkaa tajuamaa vetämisen hienouden, kun Figo kirittää edellä. Olipa menoa!!

Eilen keskiviikkona tehtii viestit molemmille -pimeässä otsalamppujen kanssa totta kai...

Figo oli ihan höhlä. Olikohan sillä vaikeeta jättää se kauempi pää yksin sinne pimeän metsän keskelle?! *voiko ne olla niin loogisia...?* Nimittäin Figo jumitti ihan tosissaan.

Ekalla kerralla Pasi&Figo lähtivät B-pisteelle -ei juossut sieltä edes takaisin A:lle. "En jätä isiä tänne yksin, en varmasti jätä hyvällä enkä pahalla!!!". Noh, Figo autoon....

...ja Kippe baanalle. Kippe putkiaivoisempana ei luultavasti yhtään ajatellut että on kurjaa jättää B-piste yksin pimeän keskelle -se vaan juoksi taas kuin tuli hännän alla. Kippe pätkät seuraavasti: A-B, B-A, A-C ja C-A, eli 4 pätkää. Ja viime kerran varmuus ja into oli säilyny!! Pasi oli liikkuvana, minä A:lla. Joka pätkän jälkeen Pönninen oli "varikolla" puussa kiinni odottamassa. Itseasiassa viimeseltä pätkältä Kippeä odotellessa aloin jo miettimään, että uskaltaapa Pasi pitää pitkän odotuksen lähetysten välillä. No lällärillä sitten kysyin, että uskallatpas kauan odotuttaa, niin Pasi vaan siihen "joo mutsi soitteli ni oon ollu puhelimessa koko ajan"!! Mutta hyvin oli missio säilynyt Kipellä ja hyvin tuli vikankin pätkän. Matka C-A arviolta 600m(?).

Ja sitten Figo uudelleen. Nyt niin, että koira jäi Pasin kanssa A:lle ja minä hilpasin sinne 600metrin päähän B:lle. Nyt tuli ilman epäröintiä lujaa. MUTTA sitten ei taas voinut juosta B-A väliä -kun mamma olis jäänyt sinne pimeään metsään. Ehkä kymmenennellä lähetyksellä lopulta lähti ja juoksi A:lle. Siinä oli Figon treeni tänää.

Figo ei ole ikinä koskaan ollut kovin yksioikoinen koira. Sillä suoritusvarmuus vaihtelee ihan sikana -välillä juoksee vaikka 8km yksin putkee, välillä ei sitä 100 metriä....Se vaan on liian viisas koira. Kuten monesti ollaan todettu, se itse ajattelee ihan liikaa. Mutta sitten taas -on se paljon ekana koirana opettanutkin, kun missään asiassa ei olla helpolla päästy ja yleensä mikään ei onnistu ekalla yrittämällä! Kuinka paljon helpompaa onkin sitten ollu toisen koiran kohdalla. Kippe on sellanen työhullu putkiaivo -kunhan osaat kertoa sille mikä on pelin henki ja mitä pitää tehdä, niin sehän tekee kuin kone, ite liikoja pohtimatta. Mutta in the end, paljonko on koirasta kiinni, paljonko hihnan yläpäästä...? Never know.