Talvi tekee tuloaan -tällä viikolla on saanut raapata ikkunat joka aamu. Ekana aamuna ei ollu niin kivaa, kun ei tajunnut ottaa hanskoja mukaan...Tänään oli ihan pakkasen puolella. Talven tulossa ei sinänsä ole mitään ikävää, jos se tulisi kerralla ja kunnolla!

Maanantaina ja tiistaina ollaa puuhasteltu vaan ihan omia; pihakeppejä (Figolle ostettii uus jalkapalloki :) ), sisänaksuja (kakeja, metallikapulaa, kontaktien "ota"-käskyä....) ja kunnon mettälenkkejä. Tiistaina kävin juoksemassa Kipen kanssa, koitin opettaa siitä vetokoiraa, vähän ollaa vaiheessa vielä. Vetää Figoon verrattuna niin pikkusievästi :)

Keskiviikkona oli hakuutukset. Vielä nähtii, kun alotettiin jo viideltä (viisi koissua treenittii). Lopetettaessa lämmintä olikin enää +2 astetta...hyyyyrrrrr. Figo oli mukana tallauskoirana, kun Pasi lähti mökille veneen nostoon. Livistin töistä jo aiemmin, niin ehin lenkittämää rekkuja vähän ennen treenien alkua.

Kipelle löytyy - tyhjä - löytyy - löytyy. 1. ja 3. löytö oli taas vähän haastavampia. 10m kangas metsää -metsätien ylitys -tiheää koivutaimikkoa -metsätien ylitys -10m kangasmetsää. Pistot sinällään ei ollu ku sen 50m, mutta tien ylitykset oli se haaste. Kippe kuitenkin meni molemmat kivasti ilman apuja! Tai ekaa tarvittii kaksi lähetystä että tajusi ylittää molemmat tiet, mutta kuitenkin mielestäni hyvä treeni!

Tyhjä oli syyyyyvä, mutta vähän liian piikkimäinen, en kuitenkaan korjannu... ja vika pisto syvällä, mutta hyvin meni heti. Nämä molemmat helppoon kangasmetsään.

Seuraavissa treeneissä pitää tehdä suoraan etenemis -treeniä taas avuilla! Ihan vaan sitä suoraan menoa vahvistaakseni (vaikka ihan ok on nyt mennytki).

Aamulenkillä lähimetsään Kippe teki omatoimisia esinelöytöjä -pikkutytön vaaleanpunainen sormikas ja jotkin suojalasit(?). Heh, oli ihan ylionnessaan hienoista löydöistä. Oli sitten pakko tehä vähän kakeja, joista palkkailin noilla löydöillä! Tästä voisi päätellä, että vieraatkaan esineet ei ole haaste, mutta niitä kyllä pitäisi treeniä... ..