Töitten jälkeen suunnattiin taas leirintäalueen parkkikselle tokoamaan Sannan&Wilman kanssa! Pidettiin taas tehokkaat ja nopeat treenit, ottikohan jokainen koira kolmessa eri sessiossa +paikallaolot ja loppu touhuilut porukalla.

FIGO teki tänään vähän pidempiä seuraamisia. Ekalla kerralla autosta tullessaa oli vähän söhlö mutta keskittyminen pari kun oli hetken työskennellyt. Seuraamisia käännöksineen ja rytmin vaihdoksineen Figolle ekassa satsissa. Pasi käveli vähän hitaammin kun yleensä, joten Figon oli pakko vähän enempi skarpata. Jalkapallo odotti auton vieressä treenirepussa. Sinne aina palkkaus.

Tokassa satsissa jääviä -tosi hyviä mun mielestä. Ei liiku yhtään turhia askeleita, eikä sotke käskyjä. Näistäkin palkkaus repusas olevalle pallolle. Paikallaolot Figo oli hyvin, vaikka selkeästi huomasi ihanan daamin joka makoili siinä vieressä, ja pitihän sille vähän häntää huiskautella. Muuten hyvin!

SKIPPY teki tänään oikeastaan vaan lelupalkalla, kun viime treenien jälkeen Pasi sanoi että pitäisi taas vähän enempi leikkiä, että säilyy se hauskuus, eikä vaan nameilla pilkun viilausta! ;-) Joten nyt leikkiä paljon!! Ekassa satsissa sivulletuloja, maahanmenoja, seisomisia->nopealla palkalla ja täpäkästi. Maahanmenossa olen palkannut nyt liikaa itteni luo, meinaa lähteä helposti perään. Eli nyt enempi palkkaa niin että palaan koiran luo ite. Muuten ok. Luoksetulo hidas? Ehkä kun otin sen siitä Pasin ja Sannan välistä pikku raosta, varmaan hidasti.

Toka sessio alkoi luoksetulolla, nyt niin että Pasi piti kiinni. Taas vähän hidas -ainakin Skippylle. Uudelleen nyt vauhdista suorapalkalla, parempi! Paikallaolot Skippy pysyi hyvin. Ainut että viisaana tyttönä on nyt oppinut ennakoimaan, että jos sivulletulosta ei tule pian palkkaa, niin tarjoaa jo ite maahanmenoa...joten jätin muutaman kerran myös istumaan, mistä palkka. Sitten vielä vähän seisomisia, sitä vaikeinta liikettä, kun niin helposti pylly/koko koira putoaa maahan.

Loppussa taas kun koirat oli treenattu niin juoruilut! :)) Koirat oli siinä mukana, ja Figo oli vakaasti sitä mieltä että Wilma on sen beibe ketä pitää vähän liehitellä..!