Hups, jäi koko viimeviikon touhut kirjuuttelematta. Arkipäivät menikin niin, että Pasi oli yksin mökille eristäytyneenä oikolukemassa gradua ja minä koissujen kanssa kotona. Käytii tokoilemassa, juoksemassa... perussettiä!

Lauantaina hakutreeneihin. Ennen treenejä pikkulenkki, kun kartoitin uutta radan paikkaa. Figo oli mukana vaan lenkki/tallauskoirana, sai leikkiä ihanan Leia-likan kanssa tallatessa. Figo oli ihan elementissään taas, kelli ja möyri pitkin heinikkoja! :)

Skippy teki 100 metrin radan pimeenä (eli en itse tiennyt missä ukot on). Menipä hienosti!!! Toki suorapalkoilla, eli ei ilmasuja. 2 ekaa löyty 2 ekalla pistolle, etukulma ja toinen n. 50 metristä -hienoja suoria pistoja! Sitten pari tyhjää kun ohjaaja oletti tietävänsä mistä se vika löytyy...kun sitten 2 tyhjän jälkeen luovutin ja laitoin toiselle puolelle, löysi Kippe heti ukon takakulmasta hienolla pistolla! Oli aika pätevä tyttö!!

Lopputreenit menikin sitten taas vesisateessa.... ...joten jätettiin esineet tekemättä...

Sunnuntaina agilitya omatoimivuorolla. Sattui viikon ainoa sadeeton -jopa aurinkoinen päivä sunnuntaille, jes! Aksa meni ihan kivasti pari viikon tauon jälkeen. Kipellä oli kontaktit jo tosi paljon paremmat -Figolla hienot!! Ja riamtkin pysyi molemmilla ylhäällä. Hyväläl fiiliksellä Pasi&koissut aksas! Sitten lenkille auringosta nauttimaan!

Ennen aksaa kävin Kipen kanssa tokoilijoiden luona vähän paikkamakuussa kaverina. Noh, Kipen pää oli suurimman osan ajasta sinne aksakentälle päin -lopussa rauhottui ja laittoi pään maahan. Vähän seuraamista ja muutama nouto vieraalla kapulalla.

Tässä pari Taijan ottamaa kuvaakin:


Mitä mamma tehtäis?!


Aaaa, noutoa! (noutokuvista oli kuulema tullu epätarkkoja -Kippe meni niin kovaa, heh)
Vähän on edessä toi perusasento....


Meijän näyttelytähti, hehheh!!