Tämä taitaa mennä nyt ihan pentublogiksi Wiun eka päivä kotona oli aika vauhdikas... Aamulla lähimetsässä lenkillä muun lauman mukana, sapuskat ja omaan yksiöön nukkumaa. Pasi tuli puolenpäivän aikoihin töistä ja lenkitti lauman. Isäntä teki iltapäivän etätöitä kotoa käsin ja pentu nukkui jaloissa. Mun serkku-Katri kävi töitten jälkee katsastamassa uuden tulokkaan, ennenkun lähettii Hlaa kentälle toko cuppiin ja aksatreeneihin. Kentältä vielä mummolaan (mun porukoille) näyttämään uutta tulokasta. Kotona illalla joskus puol 11...Että se siitä rauhallisesta kotiutumisesta...

Wiu sai kentällä moooonta uutta kaveria, oli vieraassa autossa ja leikki pienen villakoiran kanssa. On se aikamoinen paketti, ei paljon hätkähtele mitään. Kaikkien kaveri heti, ei paljon arastele. Villakoira joutui koville Wiun käsittelyssä, hih. Wiu teki myös aksareenit putken merkeissä eipä sekään hirvittäny. Mieletön pentu, kotonaan kaikkialla ja kaikkien kanssa. Leikkisä ja touhukas tyyppi, josta kuitenkin huokuu sellainen coolius. Ei paljon stressaile.


Mä OON aika cool tyyppi!

Selkeästi kotiutuu hetkihetkeltä paremmin, tänää aamulla oli jo tosi vilkas ja meni huoneesta toiseen rohkeasti. Pönninenkin on jo vähän hellittäny ja on vaan oikeastaan tosi kiinnostunu pennusta -menee perävaununa sen perässä. Aamulla Wiu jo murisi Kipelle, vissiin ärsytti kun toinen niin kiinnostuneena kyylää koko ajan. Figo ei paljon noteeraa, ne matkusti Hlan matkan samassa häkissä Wiun kanssa, F liiskautuneena niin pieneksi seinää vasten kun vaan pääsi, Wiulla oli 2/3 pienestä häkkitilasta.

Tänään onneksi ihan koti-ilta, tutustutaan rauhassa toisiimme!