Pitä kerrankin ihan kirjottaa tarkemmin tokotreeneistäkin, kun oli sellainen harvinaisuus, että sain Pasin liikkuriksi! ...ja jopa tokoilemaan FIgon kanssa!!

Pojat sai tehä ekana, kun Pasilla oli vähän kylmä. Tekivät ALOn liikkeet mun liikkuroidessa. Pasi oli nii-in yllättyny kuin hyvin Figo teki -sillä pysyi into ihan kokoajan ja teki yheistyötä Pasin kanssa ihan into pinkeenä! Eipä ollu liikkeissä isompaa moitittavaa. Tästä innostuneena laitettii Figolle tavoitteeksi kisata tokossa vuonna 2015 (taitaa olla silloin 10wee), josko olis silloin turha kuumeneminen kisatilanteista hävinny ja palikat pysyis senverran kasassa että tokokin onnistuisi? ;-D *vitsi vitsi*

Kippe teki tällä aikaa paikallaoloa ja sitten vaihto -> Figo paikkamakuuseen, Pasi liikkuriksi ja me tytöt liikkeisiin.

Seuraaminen: pikku sika!!! Edisti, poikitti, painoi ja kaksi kertaa härkki mua reidestä....kävi ihan hieman kuumana, vaikka suoraa paikkamakuusta hommiin. Noh, eipä laskenu vire koko liikesarjan aikana.
Harjoittele: etenkin tempojen vaihdokset. Toi vire on luonnostaa aina matalampi kisatilanteessa, joten siitä en nyt huolestu.

Liikkeestä istuminen: hyvä!
Harjoittele: fyysinen apu (koiraan vilkaisu) pois

Luoksetulo: stoppi valui, muuten tosi hyvä. Vauhdit joka pätkällä tasaiset ja nopeat, hyvä maahanmeno & loppuasento.
Harjoittele: se seisominen aina valuu näin suoralla, kiertojen avulla tehdessä pysähtyy kuin seinään? Takapalkka / pallo lentää heti käskystä..auttaisko..?? Edestä sivulle siirtyminen kuntoon (jää aina vajaaksi)!!!

Nouto: tehtiin tasamaalla, kun ei ollu hyppyä. Hyvä!!
Harjoittele: edestä sivulle siirtyminen -> ennakoi liikkurin käskystä ja jäi vajaaksi

Ruutu: oikein hyvin!!
Harjoittele: ruudusta seuraamaantulo -> tätä ei olla tehtykään käytännössä ollenkaan, mikä tietty näkyi epävarmuutena ja piti jeesata lisäkäskyllä oikeaan paikkaan -> tästä sitten palkkasin lyhyesti lelulla.

Kaukot: nyt on paine poissa ja tekee täpäkästi. M-S oli tosi nopeet.
Harjoittele: tekniikkaa vielä, etenkin seiso-istu.

Metskunoudon jätin vielä kisamaisesti tekemättä, kun sitä ällötystä on työstetty nyt pikku hiljaa edeten, en vielä uskaltanu. Samoin tunnari jäi tekemättä, kun palikat on mökillä (tässä ei kyllä ongelmia ainakaan yksittäisenä liikkeenä ole ollu).

Loppuun molemmille parit eteenmenot ja vähän leluilla hassuttelua. Sitte lenkille (käytii ihan hihnalenkki pääosin, oho!).

Mutta pääsääntöiseti mulle jäi positiivinen olo VOI-liikkeiden kunnosta. Toki en väitä että treenattava loppuisi näissä(kään) kesken, mutta taidan kyllä ilmoittaa tonne tammikuun kisoihin. Ja mun kriteerit hyvälle suoritukselle on varmast paljon löysemmät kuin ihan "tokoihmisillä". Mutta ajattelenkin liikkeet ihan muut tavoitteet kuin SM mielessä! Tässä lajissa ei kunnianhimo&treenimotukka riitä... ..