Pasi kirjottikin jo Hämeenlinna kisaselostuksen. Hyvä niin, kun osaa itse hieman paremmin kertoa tapahtumat! ;-)

Sunnuntai oli taas tosi lämmin päivä. Herättii aikasin, joten ehdittii Opistolle puntille ja siitä koirien kanssa metsää. Tein aamupalan mukaan, joten juotii aamukaffeet kannon nokassa koirien nauttiessa metsäilystä. Ja kyllä ne nauttikin!! Ekaa kertaa pääsi kunnolla lusaamaan puroon, niin että Figo sai ihan hepulin! Nauru Juoksivat keskenää kisaa pitkin metsää ja hakkuuaukeaa...

Ehdin sitten juuri sopivasti puoli kahelta alkaviin hakutreeneihin Heinolaa. En vaan yhtään tuolla "retkeillessä" ajatellut treenejä ja syötin Kipenkin siellä istuskellessa... No koitin venyttää meijän hakuvuoroa mahdollisimman treenien loppupuolelle.

Skippylle 4 pistoa, joista 3 löytöä ja yksi suunniteltu tyhjä. Ainut, että ekalle tuli tavallaan tyhjä, kun ei löytänyt maalimiestä ensimmäisellä pistolla. Tämä menee mun piikkiin, kun jotenkin luin aluetta väärin ja lähetin liian aikasee (otin meijän alueelta 4 vikaa pistoa, eli jätin etukulmat käyttämättä). Vielä kun tuuli etulinjalta, ei Kipellä ollu mahiksia saada hajua. Uusi yritys. Nyt kaartoi hienosti aluetta eteenpäin takarajan tuntumassa, joten sai hajun nenäänsä piilon jälkeen ja U-kieppi takaspäin. Palkkana kinkkua ja nakkia.

Toka hyvin taas tuulen takia vähän eteenpäin kaartaen, mutta löytyi suoraan. Palkkana vaan lypsykumia, josta oli ollu kuulema vähän ihmeissään... Taitaa haussa kelvata vaan pallo! ;-)

3. pisto (eli alueen takakulma) tooosi mallikas tyhjä -juuri niin kuin Päivi neuvoi. Kehuin kun alkoi lähestymään takarajaa (eteni ihan suoraa), jatkoi vaan matkaa. Kun pääsi takarajalle, aloin kutsumaan (olin itse edennyt eteenpäin). Olisin voinut antaa ehkä vähän enempi aikaa edetä siellä takarajalla, mutta tämä on mun korjattava. Palasi hyvin kutsusta takasin aluetta edeten. 

Neljäs suoraan kohti takakulmaa, josta ukko löytyi. ...ja nyt herkkujen jälkeen se pallo! ;-) 

Kippe oli aikasta rauhallinen, liekö syynä kevään ekat kuumat päivät, aamulla syöty kunnon ruoka vai yleinen väsymys....? Teki kyllä hyvin hommia ja leikki lopussa innolla maalimiesten kanssa, mutta menosta puuttui kippemäinen tekemisen draivi...! Nyt kun vielä pinnistäisi alkuviikon touhuilut, niin sitten Skippylle loppuviikosta vapaata (vappuhumppailut kun tekee koirille pakollisen vapaan ;-D ).