Tein Oilin parina. Tuleehan siinä aina vähän tunne, että ite hyötyy hirveesti kokeneesta ja osaavasta parista, mutta toistepäin se ei sitten toimikaa niin antoisasti... Mulla oli taas reenisuunnitelmat vähän köpöset, oli tarkotus tehä ne Nastolan ABC:lla Riikka odotellessa, mutta kynä hyyty jo toisen liikeen kohdalla...

 1.kierros

Luoksetulon stoppeja kierroilla. Pahin ongelma oli nyt Kipen ennakointi, ollaan niin paljon stoppailtu kierroista, joten piti ottaa läpijuoksuja, joita tietty pitäis ottaa aina paljon enempi... Saatii ihan kohtalaisia stoppeja aikaiseksi, pallo roikkui näkyvillä mun kädessä koko ajan. Sitten läpijuoksu liikkeenomaisella aloituksella, tässä ei himmannut ihme kyllä.

Hyppynouto metskulla liikkurin kanssa (nyt ei varastanut). Ekan mokasin ite, kun lähdin karkuun ennen kuin koira oli lukinnut estettä, joten kiersi. Toinen sitten hyvin. Kuulema kivasti nostaa kapulan ja meno&paluu samalla vauhdilla. Olen nyt tosi tyytyväinen, kun metalli on alkanu pysymään suussa, jopa tuolla purumaneesissa ei ole ongelmia!

Kaukot. Voivoi, tämä on nyt kyllä hankalaa, läheltä tehtiin. Olen luullut, että se mikä eniten kusee on I-S, mutta se onkin S-I... Tai ehkä se I-S on parantunut kun ollaan sitä jankutettu, nyt jankutetaan 2 viikkoa ennen kisoja S-I. Mielentila oli kiva, mutta eihän se voi tehdä oikein kun ei sitä ole oikein opetettu.

Idari tai mikä Z se onkaan. Äh, alussa Kippe oli menossa jonnekin ihan muualle merkeille tms. Eikä keskittyny yhtää seuruuseen. No asennot M-I-S sentään meni hyvin. Ohjaajan pitää muistaa mennä tötsien oikealta puolelta

Tunnari. Tässä merkkasi oman, mutta taas piti tarkistaa loputkin vieraat ennen oman tuontia. Palautus oli vähän vino. Pitää tehdä kotona paljon, että saisi toi varmistelun pois ja varmuutta kehiin.

Loppuun vielä jotain hyppyä&kierrätystä ihan hubailu mielessä ennen autoon vientiä.

2. kierros

Ruutua & merkkiä. Eka merkkiä. Oli hankalaa, piti käydä taputtamassa merkkiä, että tämä se on. Välillä teki banaanikaarta kun väisti muita, välillä oli selkeästi ajatukset ruutuun menossa jne. No saatiin me pari ihan kelvollistakin tehtyä.

Ruutua. Olipa hankala, kun oli siniset tötsät. Eka ei löytäny koko ruutua kun yritin suoraan merkiltä lähettää EVL-asetelmasta. Piti mennä lähemmäs. Sitten löytyi, mutta pysähdys oli laiska kaarros. Joten reenattii stoppeja lähempää niin, että heitin pallon koira apäin samaan aikaan kun käskin. Alko stoppaamaan terävämmin. Tätä(kin) pitää muistaa reenata

Seuraamista. Tätäpä hinkutettii nakilla. Näkki käteen, käsi selän taakse ja sieltä pikku hiljaa oikealle paikalle sivulle heilumaan. Ja koira tietty koko ajan oikealla seuruupaikalla. Jos edisti, peruuttamaan ja voivottelua. Voi jeesus tämä on piiiitkä tie...vaikka noin saankin sen tekemään ok pätkiä, niin mitäs sitten, kun pitäisi tehdä lelupalkalla korkeammassa vireessä?! Tota nakkireeniä pitäisi varmasti jaksaa hinkuttaa puolivuotta, jotta oikeasti menisi oikea paikka koiralle muistiin.

Loppuun taas jotain hubailua. 

Paikkaistumisessa valahti maahan jätössä, koska luulin että tehdään vaan makuu ja olin viritelly koiran siihen. Noh, nostin ylös ja sitten istui kivasti. Tehtiinkin kyllä tosi lyhyt.

Paikkamakuu ok. Ai niin, paitsi ei noussut sivulle kahdellakaan käskyllä, joten piti nostaa riveleistä. Loppuun vähän sivu-maahan-sivu jumppaa lelupalkalla.

Kotona sitten joskus kymmenen jälkeen illalla, kun kävästiin vielä kimppalenkki. Saakeli, Kippe yrittää simputtaa kilttiä pikku-Zipua kokoajan, idiootti.... =/

Tänään Kaiperlalle hoitoon ja sitten olenkin loppuviikon työreissulla Münchenissä ISPO-messuilla, joten Kipellä on pitkät vapaat.

Sitte olisi 2 viikkoa aikaa ennen tokokoetta. Pitää treenata ainakin:

-       seuraamista nakilla = oikeaa paikkaa. Erikseen sivulletuloja, etenkin edestä!!

-       Luoksetulon stoppeja edelleen

-       Ruutua, etenki sitä stoppia teräväksi

-       Tunnariin vaan varmuutta, että nostaa oman HETI kohdalle tullessa

-       Kaukoja, PALJON. Matkaa myös, mutta etenkin tekniikkaa ja etenkin S-I